Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] prosba do moderacji
Akurat w tym wypadku nie chodzi o zadna solidarnosc pogladow czy cus...

Zbliza sie termin RKLE 2017 a A. Drożdżak zalapal bana akurat do 20.X
Ludzie z reguly budza sie na okolo 3-4 tygodnie przed kompo i zaczynaja dzialac w panice (coz takie amigowe zycie) a z wlasnego doswiadczenia wiem , ze blokada konta akurat przed gamecompo, to makabryczne utrudnienie w komunikacji z innymi ok, racja
Apeluje jednak o zdjecie Drozdzakowi chociaz jednego miesiaca (wezme go na siebie) tak zeby mial jeszcze wrzesien na pogawedki w dziale prywatnym. OK

No bo chyba nikt nie liczy na to ze taki grikas, sigma czy diabel zrobia cokolwiek kiedykolwiek...
[#2] Re: prosba do moderacji

@selur, post #1

Nie uzywam GG od jakis 10 lat, ale Andrzej z tego co kojarze czesto jeszcze tam siedzi. Jak co to wal na priv to ci napisze jego numer.
[#3] Re: prosba do moderacji

@sordan, post #2

no wlasnie o tym mowie.. nie kazdy ma ajfony itp.. itd..

GG nie uzywam od nastu lat a Fejsy, Twitery, Instagramy i inne badziewia to dla mnie ZUO spoleczne ok, racja
[#4] Re: prosba do moderacji

@selur, post #1

Popieram Cię Selur, ale takie wątki mogą podchodzić pod dyskusję z moderacją. Więc lepiej byłoby jakbyś nie zakładał, po co kusić los?

Jak chcesz z Drozdem pogadać pisz na priv.
[#5] Re: prosba do moderacji

@Hexmage960, post #4

Da się na priv ze zbanowanym? Po drugie jak komuś potrzeba to zainstalowanie gg założenie konta to 5 minut roboty. Do tego są tez inne komunikatory. To ze ktoś coś robi, nie upoważnia go automagicznie do robienia sobie jaj z moderacji.
[#6] Re: prosba do moderacji

@agrajek, post #5

Da się na priv ze zbanowanym?

Miałem na myśli e-mail.
[#7] Re: prosba do moderacji

@selur, post #1

Nawet jesli moja prosba zostanie odrzucona, to mam tez inna..

Czy mozna stworzyc specjalna ikonke FACEPALM ?
(tak zeby mozna bylo wklejac ikonke zamiast szukania duzych obrazkow - taka bardzo by sie przydala na forum)
[#8] Re: prosba do moderacji

@selur, post #3

Nie znam powodów bana a prośba o jego zdjęcie to tylko prośba, więc nie rozumiem dlaczego miałaby być potraktowana wrogo. Ot - administratorzy przychylą się do prośby lub nie.

Natomiast dziwi mnie podejście ludzi do GG czy innych protokołów niezwiązanych z portalami społecznościowymi. Otóż zainstalowanie Mirandy z numerem GG nie wymaga przebudowania komputera, nie obciąża go w żadnym stopniu (oryginalne GG, z tego co słyszałem, jest ciężkie - ale większość alternatywnych multikomunikatorów obsługuje GG i nie zżera zasobów). Ba - można chyba nawet gadać na GG z poziomu przeglądarki internetowej. Naprawdę mały to wysiłek, żeby skontaktować się z drugą osobą i prowadzić dyskusje.

Komputery są teraz tak nowoczesne, że można instalować tony programów i nic się nie stanie. Po co więc tak bardzo upierać się przy stwierdzeniu, że "nie mam gg" albo że "nie używam gg od lat"? Ok, nie używam bo nie miałem powodu, teraz mam powód więc sobie założę. Przecież społeczność na tym forum raczej do lamerów komputerowych nie należy i założenie sobie bezpłatnego numeru GG jest dla takiej osoby kwestią paru minut. :)

Trochę przypomina mi to dawne narzekania użytkowników Windowsa 8, że to zły system, bo nie ma menu START. A wystarczyło przecież zainstalowanie darmowego programu, żeby te menu mieć z powrotem jeżeli ktoś naprawdę potrzebuje.

Ostatnia aktualizacja: 21.08.2017 11:14:34 przez XTD
[#9] Re: prosba do moderacji

@agrajek, post #5

Da się na priv ze zbanowanym?

Banita otrzyma twój PM ale nie może na niego odpowiedzieć - więc można mu podać w PM @/Tel

do lamerów komputerowych nie należy

heh jak rzadko się to już słyszy w dzisiejszym świecie IT OK

Ostatnia aktualizacja: 21.08.2017 11:20:11 przez AmigaPL
[#10] Re: prosba do moderacji

@selur, post #1

Tutaj można się skontaktować z Andrzejem.
[#11] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prosba do moderacji
[#12] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prosba do moderacji
[#13] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: prosba do moderacji
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem