[#20]
Re: Amiga 1200 i dysk twardy wiêkszy niż 4gb
@Lokaty,
post #19
Hmm.. no ja nie wiem czy to tylko błąd w Prefsach ATA z wyświetlaniem, bo robiłem USE, potem SAVE. A po resecie kompa jak sobie wchodziłem na HDToolBox czy HDInstTools to miałem ten dysk poćwiartkowany po 4GB (duuużo tego było) i dopiero jak przestawiłem na NOSPLIT (bez resetu) to HDTool widział odpowiednio jeden "złączony" dysk. Podeślij mi na mejla te ata3, mogę do elboxu, nie jestem pierwszym właścicielem, choć poprzedni właściciel spalił MACHy, podarował fastatkę mi, a ja wysłałem do elboxu do naprawy :). Było taniej :). No ale w sumie skoro masz, to po co mam ich frasować :D. Jak znajdziesz trzzas do podeślij pliz. A co do HDToolBox z 3.9 to ciekawe czy pójdzie na 3.1, to chyba nie będzie piractwo jak mi wyślesz HDToolBoxa z 3.9? :D
No OS3.1 nie trzymam się kurczowo bo jestem jakimś krejzolem na jakiego punkcie :D, po prostu nie kupię tego systemu na razie, bo na co innego przeznaczam pieniądze.
Co do ata3.driver przy starcie bez s-s - jasna sprawa :). W końcu po to to jest :).
Dzięki, wyjszłem z ciemności swej niewiedzy, a jak już poinstaluję to napiszę tu jak mi poszło :). Jeszcze tylko czeka mnie zakup dysku ale myślę, że w tym tygodniu się na to porwę.