Ignorowany przez 30 użytkowników
@recedent,
post #10
Spokojnie, instalacja 3.11 na Macu Mini, którego podobno posiadasz to 10 minut.
a owszem, posiadam. Jak ktoś potrzebuje dowodów, to są na 2 ostatnich zdjęciach w moim graffiti. Jest też działająca kompilacja wczesnej wersji Super Turra, którą wykonałem dla MOS-a. Filmiku niestety nie ma, bo MOS nie posiada nawet dobrego programu do zrzutów wideo (jedyne co znalazłem, to jakieś coś, co produkuje gify). Pewnie wrzucę gdzieś niedługo źródła, bo u mnie tak leżą i się kurzą, a tak to może przynajmniej sobie ktoś w to popyka, oceni i/lub wyedytuje jakąś planszę - co jest najbardziej mozolnym zajęciem przy produkcji tej gry, głównie ze względu na ograniczenia edytora. Ale to tak na marginesie.
jednak apdejtować mi się jakoś nie chce (tudzież bulić za wersję bez ograniczenia czasowego - żeby jeszcze dopłacać środowisku, od którego się dostaje kopa).
@MarcinLP też miałem skomentować tamtą wypowiedź, ale odpuściłem sobie - recedent jest morphosowecem, trzeba brać poprawkę na to, że czasami przejawia takie symptomy manii wielkości.

A dwóch morphosowców w jednym wątku po plecach klepać się musi. Co prawda nie wiem jak wyglądają dyrektywy bycia moderatorem w wersji dla niebieskich, ale widać na pewne rzeczy przymyka się oko.
Ostatnia aktualizacja: 07.08.2018 21:07:59 przez snajper