Forum » PPA
[#1] Wyróżnianie odpowiedzi
Zauważyłem, że na forum PPA znalazła się funkcja wyróżniania odpowiedzi na forum. Co ciekawe, mogę wyróżnić nawet swoją własną wypowiedź - do czego ma ta opcja służyć?
[#2] Re: Wyróżnianie odpowiedzi

@Cedrat, post #1

wydaje mi się, że ona służy do wyróżniania odpowiedzi. siedzi, pije i chrupki Coś pomiędzy oznaczaniem rozwiązania problemu na forum dobrychprogramów a lajkami na fejsie. Wydaje mi się również, że zamiast dodawania kolejnej funkcji, z której korzysta 2 w porywach do 3 osób, fajniej by było, gdyby ktoś sprawił, żeby w komentarzach pod galerią było podawane, na który komentarz odpowiedzią są one. Bo z jakichś dziwnych względów nie jest. Tudzież żeby w końcu działało głosowanie z telefonów. Tudzież żeby ramka z opisem nie wpieprzała się centralnie na obrazek tamże.
[#3] Re: Wyróżnianie odpowiedzi

@Cedrat, post #1

Załóżmy że masz problem i zakładasz wątek. Udziela się w nim wiele osób, a ty wyróżniasz te posty, które podają rozwiązanie. Dzięki temu ktoś szukający rozwiązania problemu w przyszłości nie musi czytać wszystkiego.
Wyróżnić własną wypowiedź możesz bo - co wbrew pozorom zdarza się - może się zdarzyć, że ludzie będą mało pomocni a ty sam znajdziesz rozwiązanie.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem