@Hexmage960, post #1
 Mam wrażenie, że niektórzy z marudzących tak dzisiaj próbują słuchać podcastów.
 Mam wrażenie, że niektórzy z marudzących tak dzisiaj próbują słuchać podcastów.  

@Krashan, post #4

Dla mnie po prostu nie sposób nadążyć.
 Dla mnie po prostu nie sposób nadążyć. albo rozrywkę inną niż komputer amiga. Krzysztof ma duże doświadczenie i wkład w audycje dotyczące platformy Amiga. W ostatnim nagraniu z nim słychać było jego wypalenie i zmiejszenie jego zapału, entuzjazmu i nadziei.  Może by dało się porozmawiać z szefem Cloanto na temat ich planów, wobec wchłonięcia firmy Amiga Inc. bądź też tylko ich marek i licencji. Wiele tematów, które są interesujące są poruszane na forum ppa.pl i w komentarzach do newsów, ale kontakt z prawdziwym człowiekiem mimo iż monolog ma swoją wartość dodatnią.
 albo rozrywkę inną niż komputer amiga. Krzysztof ma duże doświadczenie i wkład w audycje dotyczące platformy Amiga. W ostatnim nagraniu z nim słychać było jego wypalenie i zmiejszenie jego zapału, entuzjazmu i nadziei.  Może by dało się porozmawiać z szefem Cloanto na temat ich planów, wobec wchłonięcia firmy Amiga Inc. bądź też tylko ich marek i licencji. Wiele tematów, które są interesujące są poruszane na forum ppa.pl i w komentarzach do newsów, ale kontakt z prawdziwym człowiekiem mimo iż monolog ma swoją wartość dodatnią.                                    @ZbyniuR, post #7
A czemu nie ma zwykłej MP3 albo YT ?
@Krashan, post #3
niż w podcastach, nazwijmy to, konkurencyjnych.Wyczuwam nutkę sarkazmu, taką malutką
 . Chyba wiem skąd się bierze
. Chyba wiem skąd się bierze .
. .
.@hrw, post #17
@hrw, post #19