[#46]
Re: Ponad 1000 użytkowników PPA!!
@David,
post #1
Moim zdaniem ten wątek jest absurdalny i do niczego nie zmierza.
Jaki potencjał komercyjny? Jakie dofinansowanie? Portal jest prowadzony w wolnym czasie kilku osób. Nie ma potrzeby aktualnie finansowania czegokolwiek. Kto uważa, że warto by było stronę rozwijać to nie poprzez wpłaty a przez działanie. Pisanie artykułów, poradników. Na co dzień fajnie się korzysta ze strony a nowych artykułów za dużo nie przybywa. O pisaniu funkcjonalności lub usuwaniu ich nie będę już wspominał. Na przykład przeciągu chyba już z 10 lat nie miałem komu przekazać wiedzy na temat kodu. Był jedynie słomiany zapał osób, które się zgłaszały. Mi w końcu zapał też się skończył i żadne zbiórki tego nie zmienią a już na pewno nie tak absurdalne wątki jak ten. Proponuję zastanowić się nad tym, że nie zaleje się zbiórkami czy ogólnie pieniędzmi czegoś co jest pasją, zaangażowaniem, realizowaniem pewnej wizji. Proponuję zejść na ziemię. To co nakręca do działania (i mnie też by nakręciło) to kreatywna atmosfera przy rozwoju strony. Nie przez propozycje dodania nowych rzeczy ("niech ktoś zrobi") a przez działanie.