@grxmrx,
post #1
Naprawdę smutna to wiadomość.
Bardzo szkoda, że postanowiłeś podjąć taką decyzję. Podobnie jak większość, uważam że bez Ciebie to już nie będzie to samo. Ty masz wizję jak prowadzić ten portal i robisz to świetnie - samo PPA jest bardzo przejrzystym i klimatycznym miejscem utrzymanym w bardzo przyjemnej, klasycznej dziś oprawie graficznej (co uważam zresztą za ogromną zaletę).

Do tego portal ten jest w zasadzie całkowicie niezawodny - praktycznie wcale nie zdarza się, żeby cokolwiek było nie tak. Zresztą, naprawdę zawsze podziwiałem to, jak PPA jest skonstruowane - wszystko jest ładnie ze sobą połączone, jest czytelne, na forum widoczne są odniesienia do postów, na które się odpowiada - z tego, co widziałem większość forów internetowych nie ma tego nawet dzisiaj. To jest naprawdę kawał świetnie przemyślanej roboty.

Zawsze bardzo ceniłem sobie to, że zajmujesz się PPA. Wiedziałem, że zawsze gdybym miał jakiekolwiek pytania odnośnie portalu, czy powiązanych z nim spraw, to mogę zadać je Tobie i zawsze pomożesz.
Szanuję Twoją decyzję i szczerze podziwiam Cię, że dawałeś radę zajmować się tym od ponad 20 lat - to ogromny kawał czasu i pracy w to włożonej. Jeśli możesz to mimo wszystko przemyśl to jeszcze - uważam, że PPA naprawdę bardzo dużo straci jak odejdziesz od zajmowania się nim.
Bardzo dziękuję Ci za cały ten czas i pracę, którą włożyłeś w to, żebyśmy mogli tutaj razem rozmawiać i spędzać wolny czas - PPA zawsze było dla mnie taką małą legendą.
Ostatnia aktualizacja: 17.09.2021 01:41:06 przez Magnetic-Fox