kategoria: A500 Mini
[#1] A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)
Witam,

przez przypadek znalazłem na Youtubie instrukcje obsługi obrazów ADF w Amidze 500 mini. Sam Amigi 500 mini nie mam ale może komuś sie przyda.

https://m.youtube.com/watch?v=p99DdKIjQo4

Tutaj Instrukcja po Francusku:
http://amigamuseum.emu-france.info/Fichiers/sites/A500mini/A500mini.htm
1
[#2] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@olafmi, post #1

A co to jest Amiga 500 mini?
[#3] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@recedent, post #2

A rzeczywiście to jest THE A500 Mini a nie Amiga 500 Mini. Ale każdy chyba wie o jaki sprzęt chodzi.

Ostatnia aktualizacja: 28.04.2022 15:13:21 przez olafmi
[#4] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@recedent, post #2

Konsolka o której mowa, czyli A500 mini faktycznie nie ma słowa Amiga w nazwie, ale to nie powoduje, że ktoś nie może sobie dla ułatwienia tak ją nazywać :) Moim zdaniem nie ma się co czepiać nazwy, i uważam, że ludziom z Retro Games udało się zrobić fajny produkt. Oczywiście lepiej by było, gdyby taka zabawka została wyprodukowana przez obecnych właścicieli praw do nazwy i wszelkich patentów Amigi, ale jakoś się nie zanosiło i nie zanosi :)
[#5] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@luk, post #4

Konsolka o której mowa

Wystarczy, że będziemy dodawać słowo "konsola" to będzie wiadomo, że nie mamy na myśli Amigi a TheA500 OK
1
[#6] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@PWS, post #5

Ciekawe, czy powstanie osobny dział na forum pod tytułem A500mini.
[#7] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@mmarcin2741, post #6

Działu nie ma, ale jest dedykowana kategoria w dziale UAE/Amithlon.
2
[#8] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@recedent, post #7

No właśnie zastanawiam się nad kupnem A500 Mini ,ale....

Zaledwie 25 gier to trochę słabo. Pasowałby jakiś dobry tutorial z wgrywania Adf-ów ,najlepiej w języku polskim.
[#9] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@vipdavid, post #8

Boże, jakim mnie stworzyłeś takim mnie Masz.
A500 mini jest już 3lata , a w sieci , szczególnie na youtube masz bardzo dużo tutoriali po polsku i po angielsku.
Nie zastanawiaj się tylko kupuj. Możesz sobie kupić lub ściągnąć na pendrive kupę gier.
1
[#10] Re: A500 mini i obsługa ADF (Instrukcja)

@vipdavid, post #8

A tutaj jak jesteś leniwy albo udajesz leniwego.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem