[#1] Amizaduszki 2k7
Czy ktoś, kto zaszczycił zacne spotkanie może pochwalić sie wrażeniami?

Jestem bardzo ciekawy jak było i co było oraz kto co z chaty przytargał.

Niestety nie zdołałem przybyć i bardzo tego żałuję.

[#2] Re: Amizaduszki 2k7

@cichym, post #1

Cześć

Ja byłem (to moja druga obecność, chociaż pierwszy raz byłem krótko)

Wg. mnie było bardzo ciekawie, można było zobaczyć wypasione Amigi oraz Efiki.

Z niecierpliwością czekam na Amimajówkę.

Dzięki "Gratom z Chat" dorobiłem się Joysticka ;)

Sam przytargałem swoją A1200.

podziękowania dla Madmana za użyczenie Turba ;)

pozdrawiam

Ostatnia modyfikacja: 12.11.07 17:54
[#3] Re: Amizaduszki 2k7

@cichym, post #1

No cóż.. mało ludzi.. a Ci co przybyli nie mieli nic do powiedzenia. Brak trunków, prądu. Fatalne połaczenie z netem i mosnetem.
Zupełna nuda. Większość obecnych przybyła tuż przed zakończeniem imprezy. I jeszcze z pretensjami że tak długo to trwało.
Całe szczęście że dopisała pogoda. Ciepło, przejrzyste niebo, pięknie świecące słonko było najlepszą ozdobą tej imprezy.
I na dobicie - mała i zupełnie nie do spożycia pizza.
Jednym zdaniem - jeżeli możecie - darujcie sobie i omijajcie z daleka tę imprezę.
Po prostu totalna klapa. Ja się tam już nie pojawię. Szkoda czasu.

[#4] Re: Amizaduszki 2k7

@MaaG^dA, post #3

ogólnie suxx :) gdzie były plakietki szkoda czasu na takie imprezy
:)

[#5] Re: Amizaduszki 2k7

@MaaG^dA, post #3

Bylam, widzialam, popilam, pojadlam, pozowalam, posluchalam, pojechalam, pozdrawiam, przyjade ponownie :D
[#6] Re: Amizaduszki 2k7

@cichym, post #1

Jam Ci nie był, alem upolował:

;)

Ostatnia modyfikacja: 12.11.07 17:59
[#7] Re: Amizaduszki 2k7

@MaaG^dA, post #3

Czyli tak po polsku, bez piwa nic sie nie da zrobic... ni ma zabawy Śpioch.

Z drugiej strony przeciez to zaduszki to czego tam oczykiwac... zabawy?

Kreciu

[#8] Re: Amizaduszki 2k7

@Krecik, post #7

Czy także zauważyliście, taka nie pozytywna rzecz, że co jakiś czas na PPA musi pojawić sić jakiś nowy "super bystry, inteligentny, żartowniś" co wiele wie w temacie i jest "zdeklarowanym" amigowcem. Matko mam was dość.

[#9] Re: Amizaduszki 2k7

@Krecik, post #7

Jak zwykle nic nie zajarzyłeś...

[#10] Re: Amizaduszki 2k7

@ZimA, post #8

Mnie też ;>, nie jestem do końca w temacie, ale piszę w tedy kiedy coś wiem, ewentualnie w tedy kiedy chcę coś wiedzieć OK, ale mnie też nie lubisz, czemu??

Edycja: Co do 3 punktu, to picie można zawsze załatwić, chociażby za sklepem na rogu z MZ-ką

Ostatnia modyfikacja: 12.11.07 19:27
[#11] Re: Amizaduszki 2k7

@arti4-92, post #10

Amige miałam dawnooo temu, jestem inteligentna i lubię pożartować, czy super bystra to nie mnie oceniać, ale zdecydowanie nie osadzam ludzi tak szybko i omylnie jak ktoś ponoć z "środowiska".
Mam nadzieje, ze niedługo będzie możliwość przejrzenia zdjęć oraz przeczytania recenzji z Amizaduszek 2k7, tymczasem parafrazująć: "kto nie bywał ten trąba".
[#12] Re: Amizaduszki 2k7

@Cali, post #11

Amige miałam dawnooo temu, jestem inteligentna i lubię pożartować, czy super bystra to nie mnie oceniać, ale zdecydowanie nie osadzam ludzi tak szybko i omylnie jak ktoś ponoć z "środowiska".

Może ze względu na to, (i na swoje szczęście), że nie siedzisz zbyt głęboko w tym środowisku, i nie obserwujesz na bieżąco tzw. "głębi intelektualnej" (i mentalnej) co poniektórych tutaj. ;)

[#13] Re: Amizaduszki 2k7

@Cali, post #11

no ja mam 800km do zaduszek :D, ale postaram sie w następnym roku wpaść na zaduszki, ewentualnie może wyrobię się ze zrobieniem swojego laptopa z a1200 na amimajówkę ;], jak będe miał to to 800km to pryszcz

[#14] Re: Amizaduszki 2k7

@cichym, post #1

Jako dosc "zielony", nikomu nieznany uzytkownik wskoczylem na Amizaduszki 2k7 zorientowac sie w realiach. Ciekawy sprzet, prezentacja kolegi programisty z ktorej nic nie skumalem, coz, w zyciu nie mialem z programowaniem nic wspolnego, ale milo bylo popatrzec, posluchac. Cieszy mnie ze zoltodziobem bedac i zadajac niejednokrotnie z pozoru glupie pytania otrzymywalem sensowne odpowiedzi w przyjacielskiej atmosferze.
Ogolnie polecam takie zloty :)

[#15] Re: Amizaduszki 2k7

@Lucus, post #14

super jupi! trampolina Tańczący banan

[#16] Re: Amizaduszki 2k7

@cichym, post #1

Jedna ympreza - 2 odmienne oceny - to chyba OK? :)
Niezla srednia

[#17] Re: Amizaduszki 2k7

@necavi, post #16

... ironia ponoć nie jest najcięższą bronią.. ale w tym momencie podziałała jak granat ogłuszający i zdezorientowała kilka osób. Za mało lekcji z interpretacją tekstów literackich panowie? ^^
[#18] Re: Amizaduszki 2k7

@Cali, post #17

no i sie wydało...

[jako współwinny temu całemu zamieszniu nie mogłem po prostu napisać "byliście super".. bo to mało obiektywne by było.. i tak sobie pomyślałem leżąc na tym stoliku na którym to organizatorzy dali.. - ja Wam jeszcze pokażę..]

Ostatnia modyfikacja: 12.11.07 22:28
[#19] Re: Amizaduszki 2k7

@MaaG^dA, post #18

:D
ja psuja jestem
Nie pozwoliłam Tobie dzisiaj poćwiczyć czarów ze szkoły Iluzji zbyt długo. Niecierpliwy stworzeń ze mnie
obiecuję, że za karę nie zjem już dziś nic słodkiego :D
[#20] Re: Amizaduszki 2k7

@Cali, post #11

Ja za to jestem srednio inteligenty i troche rozwydrzony. Chyba Cie widzialem w kamerce ;)
[#21] Re: Amizaduszki 2k7

@MaaG^dA, post #18

Nie tlumacz sie - tlumacza sie winni, a nie skauci piwni (tudzież
bezalkoholowi :)

[#22] Re: Amizaduszki 2k7

@MaaG^dA, post #3

OS4, OS4, OS4!
Tak, Tak, Tak!

[#23] Re: Amizaduszki 2k7

@MaaG^dA, post #3

Silence I kill you!!!!!!

A tak poważnie to cytując jednego z uczestników było "ZAJEBIASZCZO" OK

Chciałbym podziękować organizatorom za trud włożony w przygotowanie imprezy.

[#24] Re: Amizaduszki 2k7

@Sir_Lucas, post #23

byl sobie taki smerf a nazywal sie maruda he he he co ciagle marudzil i nic mu sie nie podobalo he he he.gdzie to on nie byl to bylo albo za nudono albo za wesolo albo za zimno albo za cieplo he he he.a to mu sie nie podobalo ze nie ma przecinkow i kropek he he he,a to ze bylo za duzo albo za malo ludzi he he he.maruda rulez he he he.
[#25] Re: Amizaduszki 2k7

@SzaryWilk, post #24

a ten maruda amigowiec sie nazywal he he he,chociaz dawno sprzedal swoja amige he he he,chociaz na zadnej imprezje nie byl he he he,chociaz na codzien na pcecie siedzial he he he.tak tak marudal sie nazywal,chociaz na ppa codzien pisywal he he he,to nic i nikt mu sie nie podobal he he he.
[#26] Re: Amizaduszki 2k7

@SzaryWilk, post #25

przesadziłeś z tym "he he he"

[#27] AmigaShow '08

@cichym, post #1

A ja korzystając z okazji przypominam się mailmanowi i innym chętnym do wskrzeszenia imprezy AmigaShow. Nie musi to być wcale taka wielka skala, nie musi to być organizowane cyklicznie, ale warto choć raz wskrzesić i uczcić AmigaShow, która zaprawdę IMO wielką imprezą była. Toż to 10 lat wybija!

Tak jak mówiłem, nie potrafię zająć się organizacją takiej imprezy, ale pewnie mogę zrobić masę innych małych rzeczy. Namawiam gorąco na poprowadzenie czegoś takiego (nie mówię tutaj oczywiście, żeby ten ktoś sam wszystko robił ).

[#28] Re: Amizaduszki 2k7

@Sir_Lucas, post #23

Podpisuje sie pod tym tymi recami i tymi palcyma ;)

[#29] Re: AmigaShow '08

@Kokos, post #27

Jeżeli bliżej będę miał do AmigaShow niż na AmiZa-majuwkę to będzie pierwsza impreza amigowa na jaką pojadę :)

[#30] Re: Amizaduszki 2k7

@Grzegorz Kraszewski, post #22

Wlasnie, ma moze ktos ten filmik? Chetnie obejrzalbym one more time:))

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem