[#1] Czy coś się dzieje z Archi-tech?
chciałem zapytać, czy ktoś z Was miał ostatnio kontakt z Archi-tech i czy wszystko u nich w porządku. 6 marca kupiłem od nich Pistorm32-lite, wcześniej zamawiałem już FPGA i kilka innych rzeczy – nigdy wcześniej nie było żadnych problemów, wszystko przychodziło szybko i sprawnie.

Po około tygodniu od zakupu zapytałem grzecznie o wysyłkę – dostałem odpowiedź, że paczka zostanie wysłana. Poczekałem dwa tygodnie, zapytałem ponownie i otrzymałem informację, że mają 16 paczek do wysłania i zrobią to w poniedziałek. Niestety minął kolejny tydzień, paczka nie dotarła, a kontakt z ich strony całkowicie się urwał.

Czy ktoś ma podobne doświadczenia albo wie, czy coś się dzieje z Archi-tech? Zawsze miałem do nich zaufanie, więc ten brak odpowiedzi i brak przesyłki po 3 tygodniach trochę mnie zmartwił.
[#2] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #1

Tak mi przyszło do głowy. https://youtu.be/C-JpVKmgqXw?t=198.
[#3] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #1

Chciałem u nich kupić parę rzeczy, ale przestali korespondować. Myślałem, że są tak zawaleni robotą jak Hyperion, bo oni również mają problem z ogarnięciem imeili.
[#4] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@koczis, post #3

Dawno to było? Bo wcześniej, jak już pisałem nie mialem, jakiegokolwiek problemu.
[#5] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #4

14/11/2024 - urwał się kontakt.
[#6] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@koczis, post #5

Dziwne, mam nadzieję że niezaplaciles, tylko korespondowałeś.
[#7] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #6

Chciałem zapłacić, ale nie było takiej opcji.
[#8] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@koczis, post #7

Ok po wielu probach, udało się dogadać.
2
[#9] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #8

No to co tam się teraz dzieje? Kiedyś korespondencja była na wysokim poziomie.
[#10] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@koczis, post #9

Uspokajam, że dzieje się dobrze. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na wywiad, jaki udało nam się przeprowadzić z Piotrem kilka dni temu, który będzie dostępny na naszym kanale "AmigaBezŚciemy"od piątkowego poranka.
3
[#11] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@MUFA-amigaone-pl, post #10

Ja również zamawiałem i wszystko elegancko otrzymałem. Solidna firma.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem