Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Zakładanie konta na ppa to jakiś DRAMAT
Na wstępie chciałbym się przywitać (tu bo nie znalazłem innego miejsca do tego na tym forum)
Jestem tu nowy i chciałem na początek poruszyć temat zakładania konta na ppa.pl
Otóż jest to jakiś DRAMAT, początkowo zakładałem konto o innej nazwie i czekałem na akceptację moderatora przez kilka dni - bez rezultatu, potem napisałem meila do redakcji - znów bez odpowiedzi, następnie do jakiś osób z strony kontaktowej i...tu ktoś do mnie wreszcie odpisał ale z dziwnym pytaniem o treści "o jakie konto mi chodzi?" Nosz...#$&@! przecież nie o konto bankowe! - niestety i tu po mojej odpowiedzi do tej osoby, moja prośba o akceptację i aktywację konta na ppa.pl pozostała bez odpowiedzi :(
Dopiero gdy zmieniłem nazwę użytkownika na inną i spróbowałem raz jeszcze (nie mając już nadziejo że się uda) wreszcie po kilku dniach zupełnie już niespodziewanie przyszły aktywacja.

Naprawdę zróbcie coś z tym, niby największy portal Amigowy w PL a takie schody przy podstawowej kwestii jak założenie konta, no wstyd, naprawdę a pomyśleć że przyszedłem tu z polecenia innej osoby, ale nie ważne, co chciałem to już napisałem w tej sprawie a teraz wreszcie będę się mógł skoncentrować na tym po co tu się znalazłem.

Pozdrawiam
2
[#2] Re: Zakładanie konta na ppa to jakiś DRAMAT

@MariuszX, post #1

Cześc,

Aktywnych osób w redakcji jest aktualnie sztuk 3. Przy czym żadna z nas nie ma na tyle czasu żeby siedzieć tutaj non-stop. Ja np. robię to kompletnie z doskoku. Akceptacja kont wygląda jak wygląda, bo zwyczajnie nie mamy czasu, a z drugiej strony musimy utrzymać ją w trybie ręcznym z powodu różnej maści osobników (i botów), które nas natrętnie nękają
11
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem