@Mariodj, post #15
///Wyjechać daleeeko/// Go Go (Chcę) wyjechać daleeeko Wyjechać daleeeko Chcę wyjechać daleeeko najdalej od moich spraw Chcę wyjechać daleeeko najdalej od moich spraw (No bo ja chcę tak już dzisiaj) spędzić te chwile z retro komputerami dziś Chcę na AmiParty Chcę napić się browar, pograć i pośpiewać dziś Razem z kolegami Sto dwadzieścia już jadę A w bagażniku leżą dwie Amigi, no i małe Atari - będę szczery z Wami Spędzić te chwile z retro komputerami dziś Chcę na AmiParty Chcę browar, parę dem, gry no i pośpiewać dziś Razem z kolegami Sto dwadzieścia już jadę ja A w bagażniku leżą dwie Amigi, no i małe Atari - będę szczery z Wami W ten weekend już jest Znajomi też jadą Hotel jest Budżet jest Blisko Tylko godzinka drogi Już Czy najpierw na party wpaść? AaaaaaaaaaMiiiiiiiiiiiiiiiiii Paaaarty 31 Chełm! Czy jeszcze się zastanawiasz? Czy kolegów z pracy już dziś namawiasz? Domowników na wyjazd nastrajasz? Wcześniej na wyjazd oszczędzasz? Bo jak nie To niech … Tego party już nie zapomnisz łatwo Już … … … Spędzić te chwile z retro komputerami dziś Chcę na AmiParty Chcę napić się browar, pograć i pośpiewać dziś Wraz z koleżankami Sto dwadzieścia już jadę ja A w bagażniku leżą dwie Amigi, no i małe Atari - będę szczery z Wami W ten weekend już jest Znajomi też jadą Hotel jest Budżet jest Dozo!