Forum » PPA
[#1] 26 urodziny PPA kto by pomyślał
26 urodziny ppa i kto by pomyślał że jak zakładali ten portal to będzie funkcjonował 26 lat szeroki uśmiech to się nazywa fenomen szeroki uśmiech jak na polskie realia, nie patrząc na takie allegro albo Onet szeroki uśmiech
13
[#2] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@NaczelnyFA, post #1

A co z innymi portalami się dzieje?
[#3] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@NaczelnyFA, post #1

Atari area także działa prężnie od 26 lat
1
[#4] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@NaczelnyFA, post #1

No to lecimy dalej szeroki uśmiech i do przodu. Tyle się dzieje w świecie amigowym i okołoamigowym, że portal PPA będzie miał ( no i ma ) o czym pisać szeroki uśmiech
2
[#5] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@NaczelnyFA, post #1

Może admini dali by jakies podsumowanie. Ilu użytkowników codziennie tu wchodzi.

Przypomnialo mi się, że kiedys rozmawiałem z gościem przy okazji kupna, i on powiedział że ma konto na ppa. Fajnie, może kojarzę? Nie nie skojarzysz. Mam konto ale ostatni post zrobiłem z 5-6 lat temu.
Koles powiedział że czyta kazdy wpis tutaj, ale nigdy nic nie pisze. Ciekawe ilu jest takich ludzi?
3
[#6] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@Shredder, post #2

"Amiga Promotion Group" w skrócie APG padło, "amiga.com.pl" też parę lat nieodświeżane.
[#7] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@Ralpheeck, post #5

Kiedyś podawali statystyki to było kilka tysięcy wejsć dziennie szeroki uśmiech
[#8] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@NaczelnyFA, post #1

Cholera to juz na forum jestem prawie cwierc wieku
[#9] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@NaczelnyFA, post #1

Za 4 lata ekipa PPA mogłaby wydać książkę "30 lat historii PPA". Chętnie kupię i poczytam egzemplarz z autografami pomysł
[#10] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@reactor, post #9

Witam.
Ciekawe ilu jest aktywnych forumowiczów?
Pozdrawiam.
[#11] Re: 26 urodziny PPA kto by pomyślał

@ted, post #10

Od 2001 roku aktywny nie zmiennie
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem