[#1] AHI ppc?
Cześć.

Generalnie nie mogę odnaleźć informacji czy jest AHI dla PPC? Instaluje AHI 5.7 z płyty elbox (Mediator Multimedia CD) wersję ppc (68k działa) i klapa. Preferencje AHI twierdzą, że nie ma ahi.device v4. Przy wersji AHI 6.x równiez to samo. Tak więc jest wersja ppc czy niestety mogę użyć tylko 68k? Acha, AmigaOS3.9.
[#2] Re: AHI ppc?

@radzik, post #1

O ile nic się nie zmieniło przez ostatnie lata, AHI PPC istnieje - ale nie obsługuje ani WarpOSa ani PowerUP (był problem z przerwaniami, czy jakoś tak), jedynie AmigaOS 4 i MorphOS. Więc na AOS 3.9 wersji PPC nie uruchomisz.
[#3] Re: AHI ppc?

@APC74, post #2

Dokładnie tak!

[#4] Re: AHI ppc?

@radzik, post #1

jest wersja beta na PPC dla AOS3.x + PowerUP i dziala na Pauli.

Ostatnia modyfikacja: 18.12.2008 12:52:40
[#5] Re: AHI ppc?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

Skolman podziel się wrażeniami odnośnie AHI pod PUPa. Skąd te kompilację można zdobyc? Działa pod ppclibemu??

[#6] Re: AHI ppc?

@Lokaty, post #5

na jakiejs amigowej plycie sa rozne kompilacje albo MACD albo ACS. na emulacji sypie sie.

[#7] Re: AHI ppc?

@Lokaty, post #5

ja się mogę podzielić bo korzystałem

jest wersja na powerupa, nalezy zrobic oddzielny s-s i wtedy pięknie dziala. jej probleme jest to ze sie wiesza gdy jest inny program pod ppc uruchomiony wiec min. po to oddzielny s-s.

dziala szybko, 32 kanały miksowało bez zająknięc

[#8] Re: AHI ppc?

@rzookol, post #7

Czy istnieje opcja, żeby ktoś podesłał takie ahi beta na maila? Oczywiście jeśli to legalne.
[#9] Re: AHI ppc?

@radzik, post #8

to juz lepiej odpal mosa 0.4. ahi jak i mui 3.9 i innych natywnych dla mos 0.4 nie ma w archiwum, ale mam na dysku, wiec jak ktos juz odpali tego mosa to mu podesle.

www.pegasosforum.de/dload.php?action=category&cat_id=54

[#10] Re: AHI ppc?

@radzik, post #8

oj, teraz tego nie mam, to bylo 6 lat temu :)
powinien byc gdzies na sieci i na pewno bedzie legalny, o to obaw nie ma

[#11] Re: AHI ppc?

@radzik, post #8

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem