[#1] cud swiateczny :)
Dzieci kochane stal sie cud :). ta wiadomosc jest wazniejsza niz wypuszczenie morphOS1.5 czy wyprodukowanie nowej parti AmigiONE.
Exec ma swoje forum !!! ludzie co teraz sie bedzie dzialo
... teraz to dopiero beda seriale i wojenki :). wreszcie bedzie jakas rozrywka bo juz wialo nuda na ppa :).

[#2] Re: cud swiateczny :)

@jimiche, post #1

E tam cud, forum może i jest, ale i tak większość ma bana, to raz a dwa, pewnie każdy "niepoprawnie politycznie" koment będzie ...hmm.. "poprawiany" bo przecież nie można krytykować jedynie słusznej ideologii ;) ;)

Ostatnia modyfikacja: 18.04.06 09:56
[#3] Re: cud swiateczny :)

@Olo, post #2

Olo i wlasnie o to chodzi ... pomysl jak wesolo znowu bedzie :)

[#4] Re: cud swiateczny :)

@jimiche, post #1

O kurcze, a ja zamiast oglądać wieczorne wiadomości to se wolałem z kimplami na grilla iść. I teraz jestem do tyłu z takimi newsami!!

Jak dla mnie to dobry news. Jako kulturalny trolek bana nie mam :)

[#5] Re: cud swiateczny :)

@Prince, post #4

jeszcze :)

[#6] Re: cud swiateczny :)

@Drako^lM, post #5

Ja też nie mam jeszcze bo dopiero 3 albo 4 posty dałem :P

[#7] Re: cud swiateczny :)

@jimiche, post #1

Bardzo mi sie podoba, ze na forum pomyslano rowniez o dzialach tj. UAE czy MOS - pod katem dzialow wyglada obiecujaco - jak wroce z pracy to niezwlocznie sie zarejestruje :)

[#8] Re: cud swiateczny :)

@koodlaty, post #7

W dziale MOS będa odprawiane obrzędy satanistyczne mające na celu zgładzenie wszystkich pachołków Genesi i całego PPA :)

[#9] Re: cud swiateczny :)

@koodlaty, post #7

Pod wzgledem wykonania - poszli na latwizne - zalozyli forum na portalu z forami, uzywajac engine, ktore nie pasuje do samego execa, jak rowniez wyglada koszmarnie na amibrowserach :))

[#10] Re: cud swiateczny :)

@Kaczus, post #9

to pierwsze ujdzie ale to drugie to faktycznie bolączka.
[#11] Re: cud swiateczny :)

@Kaczus, post #9

E tam, nie ma co marudzić, użytkownicy Linuksa czy peceta z windą lub OSX na pewno sobie poradzą :) Tak samo jak z oddzielną rejestracją i logowaniem ;)

[#12] Re: cud swiateczny :)

@Kaczus, post #9

Czepiacie sie :P

[#13] Re: cud swiateczny :)

@koodlaty, post #12

To teraz musisz się tylko postarać o moderatora działu UAE :P

[#14] Re: cud swiateczny :)

@alpine, post #13

Wysmienita mysl

[#15] Re: cud swiateczny :)

@Malin, post #6

Ja też nie mam jeszcze bo dopiero 3 albo 4 posty dałem

lol naprawdę uważasz, że na tamtym portalu kazdy prędzej czy później dostaje bana? Albo wszyscy tam komentuja tylko po to aby w jakis sposób urazić redaktorów Execa lub złamać regulamin? Czy to dla ciebie jakies wyzwanie aby pokazać swoją głupotę? Rozumiem, że żywisz jakąś niechęć lub nienawiść której sam nie potrafisz określić. Robisz to tylko dla "zasady", bo kilku ludzi wyraziło swoje zdanie to ty oczywiście nie możesz być gorszy i też jak ten baran idący na rzeź potulnie idziesz za wszystkimi. Wielokroć narzeakałeś że mimo twoich głupich komentarzy JESZCZE nie dostałeś bana. Mam nadzieję że inni mają swój rozum i potrafią z niego korzystać.

[#16] Re: cud swiateczny :)

@Prince, post #15

Tutaj sie mylisz, bo umiem określić do czego żywię swoją niechęć.

[#17] Re: cud swiateczny :)

@Prince, post #15

Wiesz... Wystarczy mieć inne zdanie niż mówią wytyczne i można dostać
bana...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem