Dawno nie pisałem. No cóż mniej czasu nauka, nauka i jeszcze razz nauka. :) Nie będę ( narazie ) zadawał pytań, bo ( narazie ) wszystko, co mi się przydaje na codzień. :D Krótko i zwięźle: chciałem wszystkich pozdrowić i życzyć pomyślności.
P.S. Po tym jak napisałem ostatni komentarz pt. ,, Niesamowity klimat" przeczytałem mnóstwo negatywnych odpowiedzi, a przyczyną tego jest to, że Ci, którzy się wypowiadali na ten temat widocznie nie przeczytali całego komentarza. Tam pisze: ,, Na początku grając w te stare gry na Amisi to czujemy że są słabe, ALE POTEM BUDZI SIĘ W NAS PRZWDZIWY GRACZ...". Mi chodziło wyłącznie o ten kawałek zdania, który jest napisany DUŻYMI LITERAMI. Traktowałem to wszystko pozytywnie i w tym jak widać nie zrozumiałym zdaniu chodziło mi także wyłącznie o schwalenie Amigi i jej gier. Nie chcę aby ktokolwiek myślał, że mam coś przeciwko Amidze bo to nieprawda! Nie chcę się jeszcze i nie mogę się nazywać ,,Amigowcem", albo ,,Amigarzem", bo moja wiedza jest zbyt płytka, ale Amiga mnie BAAARDZO fascynuje.