Wątek zamknięty
[#1] Kto nagra mi dyskietke?
Witam!

Boli mnie to, że usilnie szukam osoby, która nagra mi dyskietke na Amidze - i nie znajduje!

---

Chcialbym zeby Ktos nagral mi dyskietke 880kB zawierajaca:
1. system (do romu 37.300, czyli chyba jakis 2.x, ale skrojony, zeby
zbutowalo sie tylko),
2. sterownik do karty CompactFlash/PCMCIA,
3. sterownik Fat95,
a jak sie zmiesci, to jeszcze to:
4. program do nagrywania ADFow na dyskietki,
5. rozpakowywaczke LHA,

Pozdrawiam i prosze o pomoc!

mój adres: zdrada966@o2.pl
[#2] Re: Kto nagra mi dyskietke?

@-, post #1

FAQ 1

FAQ 2

Mnie boli, że nikt nie czyta FAQ.
[#3] Re: Kto nagra mi dyskietke?

@mailman, post #2

1. No tak wyszlo, to juz nie te czasy, ze w sklepie sie kupi komputer -szkoda, ze jaest TUTAJ w FAQ taki bzdurny zapis!

2. A jak dyskietki systemowe ulegly zniszczeniu? (Nie wszystrkie)

Wiec nie pisz o FAQ i regulaminie forum, bo te zapisy sa bzdurne i osoby posiadajace troche rozumu wiedza, ze czasem zdazy sie tak, ze nie sa na miejscu!

PS. Wiem, wiem, moge tu nie pisac itp -ale chyba o czyms to swiadczy!

Widze, ze zamknales watek :)

Napisz mi prosze link do informacji, jak zrobic takie dyskietki. Zaznacze, ze posiadam sprawna jedynie "Extras".

A do producenta sie nie zwroce po kopie dyskietek systemowych - bo www.commodore.co nie dziala ;)))

Ostatnia modyfikacja: 29.10.06 15:08
[#4] Re: Kto nagra mi dyskietke?

@-, post #3

Tak długo jak nie jest przestrzegany regulamin portalu, tak długo będę pisał o FAQ, które nie zawiera bzdurnych zapisów. To tylko ty uważasz, że są bzdurne. Taką dyskietkę możesz sobie zrobić sam.

A regulamin jest po to, aby go przestrzegać. Wątek uznaję za zamknięty.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem