[#1] Cenzura w ppa ?
napisalem post ze jest cenzura hahahahahah bo usuwa ktos moje posty hahahah i mi usuneli ten post hahahahah komedia boze sa tutaj jacys ludzi ktorzy kochaja amige hahaha i chca dla niej najlepiej.
[#2] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

Oj chyba warn się należy.....ktoś tu jest chyba gorszy niż ja

[#3] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

żółta kartka

[#4] Re: Cenzura w ppa ?

@Korni, post #3

spam spam2 spam wymiotuje nie karmić trolla!
"Kończ waść - wstydu oszczędź"

[#5] Re: Cenzura w ppa ?

@Kubal, post #4

A to do mnie?

[#6] Re: Cenzura w ppa ?

@pwe, post #5

to chyba do mnie,ale naprawde jestem zdruzgotany bo nie pisze hamsko ani nie obrazam nikogo,moze kretyskie zaadaje pytania ale przeciez to nic zlego i nie mozna tego cenzurowac.
[#7] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #6

Jak masz tak pisać, to nie pisz wcale

[#8] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

napisalem post ale pacze ze jest jakis hahahahahah tak sabie myslem ze tutaj jacys ludzi som co kochajom amige hahaha chcom dla niej najlepiej.

PS: gdzie moshna kupic walkera?
PS2: Tak szczerze: czytając takie posty mam ochotę na cenzurę w PPA
[#9] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

Po pierwsze to nieprawda, że ktoś usunął Twój post. Po drugie zakładasz na forum bez przerwy nowe, nic nie wnoszące wątki. Tworzysz bałagan, oraz robisz z siebie komedię, o której sam wspominasz. Tego rodzaju bałaganiarska działalność na forum nie będzie tolerowana, jeżeli będziesz dalej się w ten sposób zachowywał, to będziemy zmuszeni wyciągnąć konsekwencje, do usunięcia z forum włącznie. Potraktuj to jako ostatnie ostrzeżenie.

[#10] Re: Cenzura w ppa ?

@moderator, post #9

no to co ile moge pisac posty ? na pytania ktore mnie ciekawia ?.
[#11] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #10

Możesz pisać raz. I wystarczy.
[#12] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

Lecz się człowieku... Albo częściej na podwórko piłkę pokopać. Z korzyścią dla wszystkich..

[#13] Re: Cenzura w ppa ?

@Kokos, post #12

...Szary wilk przypomina mi Mika09

[#14] Re: Cenzura w ppa ?

@pwe, post #13

szary wilk to szary wilk hahahahah
[#15] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #14

nie bo sielony hahahahah
[#16] Re: Cenzura w ppa ?

@x3nU, post #15

a może czarny albo czerwony w pileczki

[#17] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #14

Zamiast pisac bzdury i zadawac pytania nie z tej epoki,wez ze sobie amigowcu poczytaj historie amigi itd. bo piszesz bzdury.Wole juz amigafana czytac niz ciebie.

[#18] Re: Cenzura w ppa ?

@AmiChris, post #17

A myślalem że ja jestem tu najgorszy

[#19] Re: Cenzura w ppa ?

@Kokos, post #12

SzaryWilk to pewnie agent PIS-u albo infiltrator od naszego kochanego Pięknego Romana Ministra Edukacji. Ostatni portal wolnomyślicieli w tym kraju jest właśnie atakowany. Ja na wszelki wypadek zakopię swoją Amigę owiniętą w szmatę nasączoną ropą w lesie i po pierwszym większym ataku przejdę do podziemia i będę partyzantem :D :D
[#20] Re: Cenzura w ppa ?

@Werner, post #19

tak tak przyznaje sie,wyslal mnie romek ;).
[#21] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #10

A tak w ogole to polecam ci odwiedzic to: www.exec.pl tam ci wszystko wytlumacza i w ogole,polecam.

[#22] Re: Cenzura w ppa ?

@AmiChris, post #21

Jeśli chodzi o A1
[#23] Re: Cenzura w ppa ?

@x3nU, post #22

Niezrozumiałeś

[#24] Re: Cenzura w ppa ?

@Prince, post #23

Zrozumiałem, ale nie jestem złośliwy OK
[#25] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

hahahahahah

Za duzo palisz ;)
[#26] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

Mam propozycję. Jeżeli będziesz popełniał kolejny post, to może niech on się składa wyłącznie z samych "hahahahaha". Naprawdę koledze będzie dużo łatwiej, jeśli nie będzie usiłował sprawiać wrażenia, że koledze o cokolwiek chodzi.

[#27] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

prowokator albo troll

[#28] Re: Cenzura w ppa ?

@SzaryWilk, post #1

Proponuję zamknąć wątek i dać temu panu bana. Będzie święty spokój. ok, racja
[#29] Re: Cenzura w ppa ?

@x3nU, post #28

Na pewnym forum by jego wyj.....zbanowali ....zresztą mnie też

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem