Wątek zamknięty
[#1] W jakich warunkach Szary Wilk.....
..............zadaje głupie pytania a w jakich bardzo głupie??

Ja mam wrażenie ze to stworzenie pisze aby pisać bo czy tak ciężko zobaczyć na ppa jakich artków niema czy tak cięzko zobaczyć na amiga hardware jakich turbo jest najszybsze???

Benedykt

[#2] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

myślę, że on ma z 8 lat, więc można mu wybaczyć :P

[#3] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

Nie macie o czym dyskutować? Jeżeli jakieś jego pytanie wydaje Wam się niedorzeczne, to po prostu nie odpowiadajcie. W ten sposób się nakręcacie i doprowadza to do tego, do czego doprowadza. Ignorować, a temat sam umrze śmiercią naturalną lub autorowi się po prostu znudzi.
[#4] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@mailman, post #3

Sądzę ,że ten Pan ma rację.

Benedykt

[#5] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@mailman, post #3

A jak zaatakuje....ja kiedyś sposbem nie zwracania uwagi przez adminów wytukłem całe forum...ale to że admini głupi i nie umieją stawiać bana na IP to całkiem inna sprawa ..IP też można zmienić

>W ten sposób się nakręcacie i doprowadza to do tego, do czego doprowadza. Ignorować, a temat sam umrze śmiercią naturalną lub autorowi się po prostu znudzi.

To dobry pomysł ...jeszcze zależy od sposobu podejscia szarego ;)

Ostatnia modyfikacja: 24.02.07 15:47

Ostatnia modyfikacja: 24.02.07 15:47
[#6] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

Jestem przekonany, że na te stany ma wpływ wilgotność powietrza.

[#7] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@Kokos, post #6

Myślę, że masz racje Kokos, ale w przypadku Szarego Wilka ma tu duże znaczenie faza księżyca Auuuuuu.....

mic
[#8] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

Szary Wilk zadaje pytania w takich samych warunkach w jakich Chuck Norris ćwiczy wykonywanie kopniaków z półobrotu.

[#9] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@grxmrx, post #8

chcesz powiedzieć ,ze SZ-W mieszka na wysypisku odpadów radioaktywnych??

Benedykt

[#10] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@Benedykt Dziubałtowski, post #9

Być może zjada grzybki na ukrainie zarażone po wybuchu elektrowni

[#11] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@pwe, post #10

no nie wiedzialem ze az tak jestem popularny(pomimo ze to jest anty popularnosc raczej wynikajaca z mojej glupoty ;)),a tak powaznie to bede staral sie pisac tylko takie posty ktory nie beda za glupie ;).pozdrawiam

P S: Panownie i panie ale chyba moja skromna osoba nie jest az tak warta uwagi,ja bym byl ciekawe czy amige maja jakies dziewczyny nie bede tego pisal w nowym poscie bo znowu sie komus naraze ;).To moze ktos w moim iminiu napisze taki post ;).
[#12] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@SzaryWilk, post #11

pomimo ze to jest anty popularnosc raczej wynikajaca z mojej glupoty

Myślę że można wybaczyć Ci to.... więc też taki byłem a może wg.niektórych do tej pory jestem

Pożyjemy zobaczymy :)

[#13] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

Chłopak pewnie dostał swój pierwszy w zyciu komputer i zachłysnął się nim. Ja go rozumiem, tez przez to przeszedłem :) - robią się takie klapki na oczach że nic nie widać; nawet postów które już były kiedyś w danym temacie :D . Dajcie chłopakowi spokój. Niech pisze.

[#14] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

Trzeba wziąć pod uwagę też drugi wariant - SzaryWilk, osoba konkretna, z jakimś poziomem intelektualnym, osobnik powyżej wieku mu przypisywanemu. To co mnie przykuwa, to choćby jego ksywka : "SzaryWilk". Tak sobie myślę, że chłopaczek w wieku 8 lat gustowałby raczej w np. Rambo, Ninja, KarateFighter, Frank Dux lub innym GIJoe.
Ale tutaj może za daleko się rozwodzę i gdybam.

Druga sprawa, to natomiast styl tworzenia postów, czyli np. "Co trzeba zrobić by...........SzaryWilk zaczął korzystać z wyszukiwarki ppa.pl a nawet Google" , "Dlaczego firma Amiga.........nie zrobi nowej Amigi 1500". Trzeba wysiłku jak na 8-latka żeby tworzyć posty w takim "szkielecie". Według mnie taki właśnie szkielet ma ukryte w 1000*10^6 "hahaha" pierwszy punkt zaczepny, taką powiedziałbym funkcję impresywną, magnes, który każe zajrzeć w posta...a nawet go przeczytać.

A to hahahaha, to może też nie takie od razu "gupkowate", chociaż mogę się mylić. Tak, czy siak pierwszych 2-3 postów nie mogłem zdzierżyć, teraz to dla mnie nawet ubaw, a do samego Wolfa nic nie mam.

Ostatnia modyfikacja: 07.03.07 00:07
[#15] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@Dave, post #14

...A ja mam inną teorię... To koleś, który celowo robi siarę, bo go to bawi... Zakładam, że ma tyle wspólnego z Amigą, co ja z baletem...

Oczywiście mogę się mylić...
[#16] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@quantor, post #15

Wiesz, kazdy moze sie mylic czy ma cos wspolnego z baletem ;)
Nigdy nic nie wiadomo :P
[#17] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@Andrzej Drozd, post #16

Może ogląda baletnice na ami?

[#18] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@pwe, post #17

Tak, pod MOSem przy użyciu ShowGirls, którego - jak przyznał sam autor na meetingu w Łodzi - obsługuje się jedną ręką... OK
[#19] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@quantor, post #18

Myślę że on poza wlączeniem komputera i pisaniem glupot (no prawie) nic więcej nie umie

[#20] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@pwe, post #19

Hehe...

No dobra, chłopaki... Powygłupialiśmy się, pośmialiśmy, ale tak sobie myślę, że temat nadaje się do zamknięcia, co??...

Panie moderatorze?.......

[#21] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@quantor, post #20

IMO temat powinien pozostać otwarty. Zamkniesz i zaczną się kolejne. A tak przynajmniej śmieci w jednym miejscu. :]

[#22] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@Kokos, post #21

...w sumie racja...
[#23] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@quantor, post #22

benedykcie a gdzie ty to mieszkasz ?.bo zbieramy ekipe ze slaska ;).
[#24] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@SzaryWilk, post #23

Ekipę do czego?

[#25] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@Fei, post #24

Jak to, nie wiesz? Zbudują nową Amigę!!! Jeeee!!! OK
[#26] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@Fei, post #24

Mnie brdziej zaintrygowało słowo "zbieramy"

[#27] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

"Szary Wilk" to "Sza-Man", który wpada tu gdy mu się znudzi, z wiadomego blogu, przywdziawszy wilczą skórę - dla niepoznaki. Musi mieć niezły ubaw czytając nasze odpowiedzi i bezradne próby dotarcia do sensu (przyznam, że głęboko ukrytego) jego zakręconych postów. ok, racja

EDIT: Styl pisania Szarego mi się udziela :)

Ostatnia modyfikacja: 20.03.07 19:49
[#28] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@APC74, post #27

do rewolucji !!!.
[#29] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@SzaryWilk, post #28

Do gówna? ty tam nic nie zrobisz chyba że to duszenie kupki

[#30] Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....

@pwe, post #29

racja to tez robie codziennie,czasem 2 razy ;).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem