[#14]
Re: W jakich warunkach Szary Wilk.....
@Benedykt Dziubałtowski,
post #1
Trzeba wziąć pod uwagę też drugi wariant - SzaryWilk, osoba konkretna, z jakimś poziomem intelektualnym, osobnik powyżej wieku mu przypisywanemu. To co mnie przykuwa, to choćby jego ksywka : "SzaryWilk". Tak sobie myślę, że chłopaczek w wieku 8 lat gustowałby raczej w np. Rambo, Ninja, KarateFighter, Frank Dux lub innym GIJoe.
Ale tutaj może za daleko się rozwodzę i gdybam.
Druga sprawa, to natomiast styl tworzenia postów, czyli np. "Co trzeba zrobić by...........SzaryWilk zaczął korzystać z wyszukiwarki ppa.pl a nawet Google" , "Dlaczego firma Amiga.........nie zrobi nowej Amigi 1500". Trzeba wysiłku jak na 8-latka żeby tworzyć posty w takim "szkielecie". Według mnie taki właśnie szkielet ma ukryte w 1000*10^6 "hahaha" pierwszy punkt zaczepny, taką powiedziałbym funkcję impresywną, magnes, który każe zajrzeć w posta...a nawet go przeczytać.
A to hahahaha, to może też nie takie od razu "gupkowate", chociaż mogę się mylić. Tak, czy siak pierwszych 2-3 postów nie mogłem zdzierżyć, teraz to dla mnie nawet ubaw, a do samego Wolfa nic nie mam.
Ostatnia modyfikacja: 07.03.07 00:07