[#31] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Sir_Lucas, post #30

Kurcze! Człowieku! Ja jestem POLAKIEM! NARZEKANIE MAM WE KRWI!! ;d Nie każ mi się wysilać. ;]

[#32] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Kokos, post #31

W takim razie zapraszam do Chełma, to prawie zachodnia Ukraina, jesteśmy mistrzami w narzekaniu. Date znasz, przyjechać po Ciebie czy sam trafisz...?

[#33] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Sir_Lucas, post #32

A to daleko od Hrebenne? No dobra, zartuje, sprawdze sobie

[#34] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Leon, post #23

nie uzywam hotmaila ani onetu, mam swoja normalna poczte.
[#35] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Kokos, post #1

Sorki za oftopic ;) ale mail z PAU Base nadal nie dotarł do mnie. Ta akcja to się w ogóle zaczęła?
[#36] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@APC74, post #35

Do mnie też nie (minęło 12h)

[#37] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@APC74, post #35

Ta akcja to jedynie propozycja nie do odrzucenia. ;]

[#38] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Sir_Lucas, post #30

>Wszystkich zapraszamy do Chełma notabene 20 km od Ukraińskiej granicy, >bez testów, potwierdzania swojej amigowości na AmiParty 1-2 września.

No i kurcze mam niedaleko. 5h do Lublina, a tam już kawałek. Nawet w moje urodziny. Problem w tym, ze pracuję właśnie od 1go września :/

[#39] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Kokos, post #31

Bredzisz. Ja narzekam tylko na jedna rzecz i wcale ona z naszym krajem nie ma nic wspólnego. Czyżbym polakiem nie był?

[#40] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@GumBoy, post #39

Gumex, jesteś kolejnym, który powinien przejść natychmiastową operację luzowania pośladów. :]

[#41] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Kokos, post #1

Właściwie jak najbardziej popieram inicajatywę update`u PAUBase.
Jakiś mail z automatu o potwierdzenie/zaktualizowanie swoich danych a jak się ktoś nie zalogujedo bazy to albo wywalić albo WYRAŹNIE zaznaczyć, że dane nie weryfikowane od dawna i mogą być nieaktualne.

[#42] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@Kokos, post #1

Ja też żadnego mejla nie dostałem
[#43] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@amigafan, post #41

Z tym zaznaczeniem braku weryfikacji to trafiłeś w dychę. OK
Myślę, że dałoby się to załatwić nawet z automatu - PAU Base trzyma datę ostatniej aktualizacji danych. Gdyby data była "starsza" niż powiedzmy 2 lata wstecz, to PAU Base mogłaby wyświetlać stosowny komunikat (a może nawet wysyłać maila do danej osoby z prośbą o potwierdzenie/aktualizację danych). Problemem jest aktualny sposób wysyłania maili przez PAU Base. Nadal nie dostałem przypomnienia hasła z PAU Base i wygląda na to, że nie dostanę. Trzeba przyznać, że jestem w kropce - żeby wejść i zmienić dane potrzebuję hasła, którego nie pamiętam. Wredna PAU Base wysłać mi go nie chce ;) i koło się zamyka...
[#44] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@APC74, post #43

2 lata to trochę dużo... optymalnie byłoby z pół roku.

[#45] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@koodlaty, post #44

Czy ja wiem... Ostatecznie jak często zmienia się nazwisko/miejsce zamieszkania/komputer... Te pół roku to chyba zbyt często.
[#46] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@grxmrx, post #20

DZIAłA! DZIAłA! Przed chwilą spróbowałem ponownie przypominania hasła w PAU Base i dostałem je! WIELKIE DZIęKI!
[#47] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@APC74, post #43

@ APC74
Base mogłaby wyświetlać stosowny komunikat (a może nawet wysyłać maila do danej osoby z prośbą o potwierdzenie/aktualizację danych).

O ile wiem, to coś takiego już funkcjonuje w PAUBase dość długo. Mój kolega, który bardzo rzadko tam zagląda, dostał e-mail z przypomnieniem o aktualizacji danych. Było to dość dawno temu.
[#48] Re: NOSZ KUNA MAĆ!!

@R-Tea, post #47

Czyli że patent na koło przeszedł mi koło nosa ;)
Ja się na coś takiego jeszcze nie załapałem. Widocznie wystarczająco często aktualizuję dane.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem