Wątek zamknięty
[#1] Uwaga oszukani!
Ponieważ poprzedni wątek na ten temat przestał spełniać swoją rolę i został zamknięty, na prośbę HOŁDYSa, zakładam nowy.

Z góry uprzedzam - nie służy on do dyskusji prawnych, historycznych, czy politycznych. Jego rolą jest ostrzeżenie przed jednym z użytkowników naszego portalu, który za pośrednictwem działu "Giełda" oszukiwał amigowców. A także odnalezienie wszystkich poszkodowanych przed piątkiem, tak, żeby złożyć zbiorowy pozew/doniesienie.

Proszę wszystkich poszkodowanych, a szczególnie tych, którzy jeszcze tego nie zrobili, albo o wpisanie się w tym wątku, albo kontakt z HOŁDYSem.

[#2] Re: Uwaga oszukani!

@recedent, post #1

Zostałem oszukany na 200zł+15zł wysyłka. Już skontaktowałem się z Hołdysem.

Oszust na allegro posiada konto Jkalinski111 i w danych jest jako Janusz Kalinski, Warszawa. Email: kalinski777@wp.pl i celuloza777@o2.pl

Sądzę że to nie jedno jego konto na allegro, nie jeden czy dwa emaile i nie jedno Imię i Nazwisko!!! I może jeszcze kilka kont na PPA!!!!

[#3] Re: Uwaga oszukani!

@atarens, post #2

A czy jest ktos w stanie podac, jakie nicki mial ten gosc na PPA ?
[#4] Re: Uwaga oszukani!

@selur, post #3

Nick znajdziesz tutaj. Post numer 11.

[#5] Re: Uwaga oszukani!

@recedent, post #4

Aby nie ciągnąć dyskusji w dwóch wątkach, wątek poprzedni został otwarty, a ten zamknięty. Mam nadzieję, że niektórzy już ochłonęli.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem