[#1] Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
Ludzie po zmianach na PPA mamy nową opcję LINK. Wystarczy w nią kliknąć otworzy się okienko i wkleić link, który chcecie pokazać na forum. Zacznijcie używać tego z łaski swojej, bo nudzi mnie ciągłe wklejanie linka do przeglądarki. Mamy takie udogodnienie, więc skorzystajmy z niego. Proszę!!!:D
[#2] Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK

@Ender, post #1

W starej wersji też to było ;)
[#3] Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK

@Ender, post #1

Minie troche czasu zanim ludziska pokapuja sie, ze te "okulary jednookiego cyborga" to wlasnie LINK ;)
[#4] Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK

@mailman, post #2

No to byłem w takim razie ślepy. Dobrze, że w końcu przejrzałem na oczy.
[#5] Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK

@selur, post #3

Taki piktogram stosowany jest na prawie każdym forum. Niektóre zamiast tego stosują napis URL lub LINK, który zresztą u nas pojawia się w chmurce.
[#6] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#7] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#8] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#9] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#10] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#11] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#12] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#13] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#14] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#15] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#16] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK
[#17] Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK

@Ender, post #1

Raczej to oczka łańcucha są, ale nie zawsze ten link działa, nie wiem dla czego.
Oto przykład :
[url=]http://zmianynaziemi.pl/wideo/amerykanski-operator-sprint-wylacza-oprogramowanie-carrier-iq[/url]

Ostatnia aktualizacja: 18.12.2011 18:44:23 przez Wojox
[#18] Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK

@Wojox, post #17

Nie wiem co zrobiłeś, że to nie zadziałało (czyli dlaczego link ląduje tam gdzie nie trzeba, czyli w miejscu tekstu a nie linka).
U mnie po kliknięciu na ikonkę pojawia się okienko do wpisania adresu url, wklejam tam link i powstaje:
tekst pod linkiem

Nie ma szans żeby to zadziałało inaczej.
[#19] Re: Dlaczego ludzie nie używają opcji LINK

@Ender, post #1

Bo nygus jesteś i nie chce Ci się:D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem