[#61] Re: MUI 4.0 V20.6114

@Andrzej Drozd, post #60

Jasne, piszesz o nich non stop i na innych zwalasz. Wróć lepiej do gitary, nałóż na głowę pudełko i krzycz: hej Śląsk.
[#62] Re: MUI 4.0 V20.6114

@Spoony, post #61

Po co mam zakładać pudełko na głowę? Czy byłeś już z tym u psychologa? Zostaw te biedne pudełka w spokoju, albo połóż sobie na wystawce i koniec tematu.pomysł
[#63] Re: MUI 4.0 V20.6114

@Spoony, post #57

A ty za to masz legitymację ze zdjęciem, oraz trzema krzyżykami w miejscu podpisu.
W końcu ksywka zobowiązuje.... jak sobie będziesz zakładał kolejne konto, trudno będzie o bardziej odpowiednią.
[#64] Re: MUI 4.0 V20.6114

@Andrzej Drozd, post #62

Mówię załóż Andrzeju bo Cie widać. Z tobą jak z dzieckiem, ja mówie/pisze zrób to, a Ty po co. Zrób to.
[#65] Re: MUI 4.0 V20.6114

@Spoony, post #64

A kuku! Nie widać mniepomysł
A ty już próbowałeś założyć to pudełko na głowę? Załóż i zrób fotkę, to sobie pooglądamy.pomysł
[#66] Re: MUI 4.0 V20.6114

@Andrzej Drozd, post #65

Andrzej zrób to w końcu i nie siej offtopu. ok, racja
[#67] Re: MUI 4.0 V20.6114

@wali7, post #63

O czym Ty w ogóle ze mną rozmawiasz?
[#68] Re: MUI 4.0 V20.6114

@Spoony, post #67

Czy jest na sali człowiek pudełko?pomysł
[#69] Pudełkowe cierpienie gdy jego brak

@Spoony, post #67

Ja to o czym? Przecież rozmawiamy o sensie pudełka w życiu i o cierpieniach spowodowanych jego brakiem. No przecież recedent założył nam ten temat w "Pręgierzu", abyśmy sobie pogadali o sensie na temat pudełek oraz o ewentualnych cierpieniach.pomysł
[#70] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#71] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#72] Re: Pudełkowe cierpienie gdy jego brak

@Andrzej Drozd, post #69

A to zostawię was samych z tym tematem bo mnie jakoś on nie interesuje
[#73] Re: Pudełkowe cierpienie gdy jego brak

@Spoony, post #72

pomysł
[#74] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#75] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#76] Re: MUI 4.0 V20.6114

@TomK, post #75

Ludzie, nie macie poważniejszych zmartwień? Ja kolekcjonuję gry i to te stare i kupuję je rpzede wszystkim w wersjach pudełkowych, a na dokładkę, pudełko musi być kartonowe, a nie jakiś DVD-BOX, ale gdy czytam ten wątek to mi ręce opadają. Przecież cały MOS Team liczy chyba ze 20 osób. Wykonanie pudełek metodą inną niż chałupnicza to wcale nie są takie małe wydatki - koszty druku to jedno, a poza tym, drukarnie z reguły nie przyjmują zamówień na jakieś mikroskopijne ilości (a ile by w tym przypadku było? 1000?), koszty profesjonalnego tłoczenia (nie na R-kach) płyt to drugie, a jeśli chodzi o ilości - patrz wyżej. Jeśli ktoś chce, niech sobie wydrukuje pudełko, złoży, zalaminuje, zafoliuje, wypali płytkę, wydrukuje instrukcję, postawi na półce i doznaje orgazmu, gdy na nią spojrzy. Nie lepiej przekuć tę negatywną energię w pisanie oprogramowania (kto umie), albo granie na Amidze?
[#77] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#78] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#79] Re: O braku pudełka i cierpieniach z tym związanych...

@recedent, post #1

A to morph jest za darmo ze nie ma pudelka ?.Mozna tylko powiedziec zlosliwie,jaki system amigowy takie pudelko.
[#80] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: O braku pudełka i cierpieniach z tym związanych...
[#81] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: O braku pudełka i cierpieniach z tym związanych...
[#82] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#83] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#84] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#85] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
[#86] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: O braku pudełka i cierpieniach z tym związanych...
[#87] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: O braku pudełka i cierpieniach z tym związanych...
[#88] Re: O braku pudełka i cierpieniach z tym związanych...

@SzaryWilk, post #79

A może ty byś chciał pudełko po butach? Ha ha hapomysł
[#89] Re: MUI 4.0 V20.6114

@trOLLO, post #82

Ogólnie cała dyskusja dla mnie jest - kretyńska, ponieważ zarówno MorphOS jak i AmigaOS4 to systemy mocno hobbystyczne, rozwijane dla małej grupki fanów, każdy z tych systemów ma dużo wad jak i dużo zalet

Dlatego ja w tym wątku zająłem się pudełkami i próbuję namówić parę osób do pudełek :)
[#90] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: MUI 4.0 V20.6114
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem