@pamp3rs, post #2
@BomberMAX, post #3
@BomberMAX, post #3
@pamp3rs, post #5
Kolega skrzyp kupił ode mnie monitor jakieś 3 lata temu (jak nie więcej). Mi był zbędny, jemu potrzebny więc powiedziałem że jak będzie miał kasę to mi wyśle, bez pośpiechu. Po jakimś czasie przypomniałem się ponownie i stwierdził że nie ma pieniędzy. Powiedziałem, żeby odesłał monitor i miał to zrobić na dniach po tamtej rozmowie. Od tego czasu próby kontakty na ircu kończyły się kompletnym ignorowaniem mojej osoby. 150 zł nie majątek ale watro, żeby inni widzieli jaką szują jest skrzyp.
@mccnex, post #9
@Skrzyp, post #10
<skrzyp> przypomniałeś mi po półroku, a nie przypominasz się, kiedy jestem przy kasie -.-
@pamp3rs, post #11
@Skrzyp, post #13
W końcu dla świętego spokoju uznałem, że Ci ten pieniądz oddam
@fazior, post #12
@Skrzyp, post #15
@fazior, post #16
@Skrzyp, post #17
@Vato, post #18
@Skrzyp, post #19
ppa_2014-03-15:[09:27:49] <pampers> skrzyp: nie chcesz tego monita mo¿e?
ppa_2014-03-15:[09:28:50] <pampers> skrzyp: tzn finansowo?
ppa_2014-03-15:[09:29:12] <pampers> wiesz jak co¶ mogê podes³aæ, jak bêdziesz mia³ kesz to zap³acisz. nie chce mi siê po prostu na allegro go wystawiaæ ;)
@pamp3rs, post #20
@Skrzyp, post #21
@Skrzyp, post #21
@recedent, post #24
@recedent, post #24
bo im dłużej ten wątek wisi na głównej stronie tym więcej ludzi się dowie. Po co Ci to?
@Skrzyp, post #27
Ja bym rozwiązał tę sprawę już na początku tego wątku, lecz bardzo nie lubię sytuacji, kiedy oskarża się mnie o coś, co jest wytworem świadomości kolegi który zyskuje poparcie tylko z uwagi dłuższego stażu na forum.
@pamp3rs, post #28
Jeżeli nie chcesz oddać pieniędzy, przyznaj to i będzie po sprawie.
Bardziej niż na pieniądzach zależy mi na tym, żeby ludzie wiedzili z kim mają do czynienia.
@Skrzyp, post #29
Równie dobrze może trafić do Ciebie, jeśli przyjedziesz na jakąkolwiek najbliższą polską Amigową imprezę, lub ktoś go od Ciebie tam odbierze.