Czy ktoś się orientuje, gdzie kupić taki włącznik? Potrzebuje do obudowy E/BOX, do Mediatora, więc musi być monostabilny (ATX). Albo jak tego cholerstwa szukać w ogóle?
Dokładnie szukaj na aukcjach albo na Ali jako AT Switch. Ja też jakiś czas temu miałem z tym problem i właśnie na aukcjach trafiłem chyba za 3 funty z darmowa przesyłka.
Ten switch na fotce nie wygląda tak jak powinien, ale te kupowałem. To jest taki normalny do montażu to obudowy tower. Czasem trzeba nałożyć taki gumowy dystans bo brakuje z wymiaru do wyłącznika w obudowie. Nie pamiętam tylko czy to jest w komplecie.
Jakby był, to z chęcią i sam dystans bym kupił, bo takich kabelków mam całą paczkę. No ale nawet się nie dowiem, bo Elbox nie odbiera ode mnie telefonów
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.