[#1]
szukam programisty (program graficzny)
Witam wszystkich programistow :)
Szukam chetnego programisty z duza iloscia wolnego czasu i zapalu do zrobienia programu graficznego (edytora, malarskiego itd.) z prawdziwego zdarzenia. W skrocie program mialby laczyc w sobie cechy programu 8 bitowego z programem 24 bitowym, posiadac warstwy, miec mozliwosc pracy na wielu obrazkach itd, posiadac port arexxa. Ale bez zbednych bajerów i wodotrysków.
To co moge zaoferowac ze swojej strony jako grafik to pokierowac takim projektem, zaprojektowac GUI, przedstawic pomysly, rozwiazania. Pisac skrypty arexxa. Generalnie moge zaprojektowac caly program jeszcze przed jego napisaniem co na pewno poprawiloby jego funkcjonalnosc i ulatwilo by prace.
Wiem, ze na amige jest troche programów graficznych, na codzien uzywam perfectpainta, ale nie jest to program "idealny" a po za tym na dodanie na przyklad warstw nie ma co liczyc.
Wiem tez, ze niewielu zostalo juz programistów przy platformach amigopodobnych i ze program ten wymaga duzo poswiecenia, ale byc moze jest gdzies w polsce programista ktory nosi sie z zamiarem napisania czegos takiego, a co mi szkodzi wyjsc na przeciw z taka propozycja..