[#1] betatesterzy
uruchomiło sić?
[#2] Re: betatesterzy

@HSCX, post #1

Uruchomic si uruchomilo. Na poczatek popraw odswierzanie okien bo ni podklad w oknach poknocil. dopiero po odswierzeniu okna powrocilo wszysko do porzadku.

Moj config: A1200 kick3.1 Apollo1240/50 40Mb ram OS3.9 + BB2
[#3] Re: betatesterzy

@Maxik, post #2

i co może być ?
[#4] Re: betatesterzy

@HSCX, post #3

nie jest najgorzej. teraz na szybcika sprawdzac wszystkie ustawienia to sajgon, ale pobawie sie jeszcze z nim dokladniej i powiem ci co jest w nim nie tak (moim zdaniem oczywiscie:) )
[#5] Re: betatesterzy

@Maxik, post #4

jaki programów uzywasz ?
fblit itp. odpisz
[#6] Re: betatesterzy

@HSCX, post #5

uzywam fblit`a, MCP, visualprefs`a

jest jeszcze cos. mianowicie jak dodasz mu program do listy to nie ma go na pasku i nie mozna go wykonac
[#7] Re: betatesterzy

@Maxik, post #6

ta opcja jeszcze nie uruchomiona
[#8] Re: betatesterzy

@HSCX, post #7

aha chyba ze tak. no ale powiem ci ze program podszedl mi do gustu i mozliwe ze bede go uzywal. Jak by co slij mi nowsze wersje:)
[#9] Re: betatesterzy

@HSCX, post #1

piszesz żeby na os3.9 nie testować bo miesza, ale sie skusiłem.
no i jak na mój gust to nic nie miesza :)
nie kaszani podkładu w oknach jak Maxikowi.
tylki buttony nie wyświetlaja się w całości, ucina ich dolną krawędź.
[#10] Re: betatesterzy

@HSCX, post #1

aha, mam medka i voodoo więc nie uzywam fblita, za to uzywam MCP, VisualPrefs i FullPalette
[#11] Re: betatesterzy

@R-Tea, post #9

podklad kaszani tylko przy zmianie rozmiaru okna. moze to byc wina ustawien patch`ow jakich uzywam

teraz nie chce mi sie z ustawieniami bawic ale jutro sprawdze i powiem ewentualnie co jak gdzie i kiedy:)
[#12] Re: betatesterzy

@R-Tea, post #10

czyli fblit miesza. ma ktos jeszcze problemy z fblit`em i tym programem czy to tylko u mnie tak??
[#13] Re: betatesterzy

@R-Tea, post #9

Funkcje z buttonów wywołuja funkcje z menu at w os 3.5 itd jest inne
mam os 3.1 ale boingbagX pozwala na uruchomienie os3.5 na tyle abym mógł to poprawić.
[#14] Re: betatesterzy

@Maxik, post #12

prześlij zrzut ekranu to zobacze co jest
[#15] Re: betatesterzy

@HSCX, post #14

Wiem ze to pytanie moze zabrzmiec trosze glupio ale jak na Amidze zrobic zrzut i jakim oprogramowaniem??
[#16] Re: betatesterzy

@Maxik, post #15

A tym - http://stephan-rupprecht.de/downloads/sgrab.lha :)
[#17] Re: betatesterzy

@Maxik, post #8

Panowie, ale o co chodzi? Jaki program? :D
[#18] Re: betatesterzy

@mailman, post #17

mailman napisał(a):

> Panowie, ale o co chodzi? Jaki program? :D

Jak nie wiadomo o co chodzi, to ................. (dalej wszyscy powiedzenie znają). ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem