[#1] ReSource a Voodoo
WITAM WSZYSTKICH !!! :D Panie i panowie ! Czy Ktos wie czy i ewentualnie jak zmusic ReSource'a do pracy w trybach Voodoo ? Probowalem juz roznych sztuczek a on z uporem maniaka wymaga trybu PAL !!!

[#2] Re: ReSource a Voodoo

@Leszek, post #1

Nie da rady go ruszyć na karcie GFX. Dlatego najlepiej go używać pod UAE.

[#3] Re: ReSource a Voodoo

@jrzeuski, post #2

Dzieki !!!
Tak myslalem. Szkoda wielka. Pozostaje mi tylko
ciagle przelaczanie monitora, poniewaz trudno mi z niego
zrezygnowac.

[#4] Re: ReSource a Voodoo

@Leszek, post #3

U mnie ReSource działa na ekranie P96 na Voodoo. Używam Amithlona. To kwestia wersji ReSource'a której używacie. Te późniejsze miały jako jeden z featuerów właśnie systemowe otwieranie ekranów na kartach GFX.
[#5] Re: ReSource a Voodoo

@Softfailur, post #4

Ja mam 6.0ileś. Używa systemowych okien, ASL i gadtoolsa w requesterach, ale ekranu na karcie GFX otworzyć nie umie.

[#6] Re: ReSource a Voodoo

@jrzeuski, post #5

Ja mam 6.06 dokładnie. I tak jak powiedziałem wcześniej, na Amithlonie tutaj bardzo ładnie to pod P96 na Voodoo3 pracuje.
[#7] Re: ReSource a Voodoo

@Softfailur, post #6

I wszystko jasne. Ja mam 6.00, więc jakbyś mógł podrzucić to swoje cudo... ;)

[#8] Re: ReSource a Voodoo

@jrzeuski, post #7

Heh, nie ma to jak otwieranie ekranu zgodnie z systemem, i używanie procedur systemowych ujęte jako "feature". ;) Pozdrowienia dla programistów. ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem