[#1] Gdzie AMOS 3D
Ostatnio szukam w rozpaczy AMOSa 3D albo inaczej - programu dopisującego nowe komendy typu TD obsługujące obiekty 3D do zwykłego amosa. Pracuję na emulatorze. Na tym forum kolega MDM podał namiary skąd można to ściągnąć ale to już chyba nie aktualne, bo strona się nie otwiera - co robić, może ktoś zna jakiś aktualny namiar. P.S. problem z kakofonią dźwięków już rozwiązany... OK
[#2] Re: Gdzie AMOS 3D

@JanekOS, post #1

Rzeczywiście http://back2roots.org nie działa. :( Stamtąd można było legalnie ściągnąć wszystkie możliwe pełne wersje AMOSa z kompilatorami. Nie pamiętam dokładnie ale 3D też tam chyba był. Zerknąłem teraz do swojego archiwum - nie mam tych plików. Kiedyś wszystkie ściągałem ale to było przed tym jak dysk się rozleciał i wrócił do sklepu. Tak więc AMOSy poszły razem z nim i pewnie teraz leżą na jakimś śmietnisku firmy Western Digital. :)

[#3] Re: Gdzie AMOS 3D

@JanekOS, post #1

Wpisz na google "AMOS 3D" i znajdziesz na pewno, ale nie pierwszej stronie. Powiedzmy, że w pierwszej piątce.
[#4] Re: Gdzie AMOS 3D

@JanekOS, post #1

Mam adf'y na dysku(własnie z back2roots kiedy jeszcze działało) więc mogę podesłać.

[#5] Re: Gdzie AMOS 3D

@ppill, post #4

ok, już jestem! całe dwa dni szukałem w internie tego łobuza 3d i nic. Są strony, na których może coś by było ale nie otwierają się i to właśnie tylko te. Nie wiem, może mam jakiegoś wirusa w kompie, który powoduje, że "... im bardziej ja poszukuję AMOSA 3D, tym bardziej go tam nie ma..." nic, nic to aluzja do Kubusia Puchatka. No dobrze! a teraz na kolana... b. proszę Cię ppill - jeśli rzeczywiście masz te .adf-y, o przesłanie mi na skrzynkę: izabela.zysk@neostrada.pl

Tylko sprawdź, czy nie jest to czasami program OM do robienia obiektów 3D dla AMOSa występujący w internie pod nazwą AMOS 3D. Jakby co to z góry dziękuję i będę Ci dłużny...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem