Wątek zamknięty
[#1] Szukasz wersji AMOSA ?? tutaj go znajdziesz..
[odnośnik usunięty]

Jest tu wszystko co potrzeba i jeszcze wiecej...

---
pozdrawiam
[#2] Re: Szukasz wersji AMOSA ?? tutaj go znajdziesz..

@selur, post #1

Problem w tym, że AMOS nie jest PD jak twierdzi informacja na stronie. Przykro mi, ale odnośnik został usunięty.
[#3] Re: Szukasz wersji AMOSA ?? tutaj go znajdziesz..

@mailman, post #2

mailman czlowieku ty masz jakies problemu z psychika ?
[#4] Re: Szukasz wersji AMOSA ?? tutaj go znajdziesz..

@selur, post #3

Nie znam wyników badań mailmana i nie wiem czy je robił, ale jeśli są tutaj usuwane linki do warezów to oznacza to, że jest tutaj porządek.
Sugeruje przeczytać regulamin forum zamiast się burzyć.

[#5] Re: Szukasz wersji AMOSA ?? tutaj go znajdziesz..

@selur, post #3

Proponuję liczyć się ze słowami.

PPA nie jest miejscem, gdzie uczestnicy forum rozdzielają na lewo i prawo oprogramowanie nielegalnie udostępnione. Sądziłem, że to dotarło już dawno do wszystkich.
[#6] Re: Szukasz wersji AMOSA ?? tutaj go znajdziesz..

@mailman, post #5

Powiem tylko tyle:

"Chyba mnie z kims pomyliles czlowieku"
[#7] Re: Szukasz wersji AMOSA ?? tutaj go znajdziesz..

@selur, post #6

Dość. Zamykam wątek.

Dwóch moderatorów się wypowiedziało, jeden mógł poczuć się obrażony, a Ty nadal bawisz się w pyskówki. Z innych forów wyleciałbyś z wielkim hukiem zanim byś się zorientował.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem