[#1] Eye of the Beholder... RTG?
Mam pewną sprawę. Niedawno powstał projekt Eye of the Beholder (II) AGA, ktory się cały czas rozwija. Na dodatek planowany jest też Lands of Lore. W związku z tym zagadałem do Cfou, czy nie dałoby się zrobić wersji obsługującej RTG i AHI lub emulację paula. Autor napisał że właściwie nie byłoby z tym większego problemu gdyż wszystkie dane graficzne są w chunky (a sama gra jest częściowo promowalna, np na DblPAL)... ale nie ma on dostępu do karty gfx. W związku z tym pytanie - czy znalazłby się ktoś kto podjął by síę pomocy przy tym projekcie, przynajmniej jeżeli chodzi o RTG/RTS? Jeżeli by to się udało to gra by była nie tylko dla Amig Lo-End, ale też dla tych Hi-End... a może nawet dla MorphOS, OS4 czy Amithlona.

[#2] Re: Eye of the Beholder... RTG?

@Solo Kazuki, post #1

koleś nie ma peceta, maca, cos z linuxem? - dziwne ....

[#3] Re: Eye of the Beholder... RTG?

@rzookol, post #2

Też się dziwię, jakby nie mógł WinUAE odpalić...

[#4] Re: Eye of the Beholder... RTG?

@Pinto, post #3

Nie mnie się pytajcie, tylko jego ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem