[#1] Skad sciagnac GoldED
chcialem zaczac programowac w jezyku c ale nie moge nigdzie na sieci znalez goldeda,czy moze ktos zna link albo miejsce skad mozna sciagnac,oczywiscie aminecie niestet tez nie moglem znalez z gory dzieki.
[#2] Re: Skąd ściagnąć GoldED

@SzaryWilk, post #1

Znikąd. GoldED to program w pełni komercyjny, lecz już nie jest rozwijany. Projekt przeobraził się w Cubic IDE i można go nabyć na stronie autora. Można także pobrać wersję demonstracyjną, aby wypróbować jego możliwości. W marcu tego roku autor udostępnił starą wersję GoldED-a za darmo, lecz możliwości jego pobrania już nie ma.
[#3] Re: Skad sciagnac GoldED

@SzaryWilk, post #1

Pakiet AmiKit zawiera w sobie MicroGoldEda. Nie bawiłem się nim, bo nie mogłem ustawić fontów z antyaliasingiem AfAOS, ale sam edytor wydawał mi się niezły. Chcesz, to spróbuj.

[#4] Re: Skad sciagnac GoldED

@El Amigos, post #3

Tylko pakietu AmiKit nie uruchomisz na Amidze ot tak po prostu.
[#5] Re: Skad sciagnac GoldED

@mailman, post #4

Jasne, że nie. Ale ktoś na pewno Szaremu Wilkowi katalog z programem podrzuci. Jeśli będzie zainteresowany w ogóle. ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem