[#1] kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?
chetnie powymieniam sie doswiadczeniami ;)

amiga 1200 itd
[#2] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@SzaryWilk, post #1

Doświadczeniami apropo błędów kompilatora, czy jego przestarzałości?

[#3] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@SzaryWilk, post #1

Ja piszę w C, używam GCC. Według mnie kompilator ten jest nowoczesny, daje ogromne możliwości. Opcja -Wall jest przydatna, chociaż podczas kompilacji moich źródeł nigdy nie ma okazji aby zadziałać.;)

Ostatnia modyfikacja: 24.03.07 16:07
[#4] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@SzaryWilk, post #1

Ja tez uzywam GCC. Storm C to zabytek.

Pozdrawiam

[#5] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@pjk, post #4

Interesuje mnie jak zaprogramowac grafike ale bez uzycia workbencha tylko bezposrednio uklady ?.
[#6] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@SzaryWilk, post #5

nie da się

[#7] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@SzaryWilk, post #5

Interesuje mnie jak zaprogramowac grafike ale bez uzycia workbencha tylko bezposrednio uklady ?.

Wypij flashke, pomysl i zrob. Nie takie rzeczy ludzie wymslili i nawet im jablko nie odjelo rozumu :P

A tak powaznie, to trzeba postudiowac rom :P
[#8] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@SzaryWilk, post #1

google,google i jeszcze raz google. Idziesz na łatwiznę stary prosząc o gotowe rozwiązania na forum ;)

[#9] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@koodlaty, post #8

Ty tutaj sie nam nie wymadrzaj, bo cie kudlaczu opitolimy z welny i bedziesz musial nosic futerko, ale tym razem z jakiegos "policostam" i bardzo plastikowego :P
[#10] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@SzaryWilk, post #5

Gdybym traktował Cie poważnie to bym ci to odradził, a w takim razie
poszukaj książki - cos chyba mapa pamięci czy jakoś tak to było....

[#11] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@SzaryWilk, post #5

Naucz sie programować w amosie .

Benedykt

[#12] Re: kto pisze w c,c++ kompilator storm c ?

@Benedykt Dziubałtowski, post #11

Zgadza się.
Jeżeli chcesz pisać pod układy coś z grafiką i ma być to proste do napisania, to: naucz się AMOSa. ;)
A to, że mało kto zagra w taką grę/program przez właśnie fakt, że jest "pod układy", to już inna sprawa. :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem