[#1] Poszukiwana dyskietka Amos_Programy
Witam

Mam ksiazke Panow: K.Prusik i Z.Sypniewski pt. Amos Professional w praktyce. Niestety posiadam do niej tylko Amos Pro a ten kto czytal wie ze do nauki tego jezyka potrzebne sa 2 dyski. Czy ktos nie wie gdzie mozna zdobyc ta dyskietke ? Czy znalazlby sie jakis zyczliwy ?

Pozdrawiam

[#2] Re: Poszukiwana dyskietka Amos_Programy

@PrzemasIII, post #1

Jezeli masz ta ksiazke, to jak byk pisze ze "zawiera 2 dyskietki", wiec ci sie nalezy :) . Wyslac moge, ale tylko w wersji elektronicznej.

Aby nie bylo, to tez mam ta ksiazke.
[#3] Re: Poszukiwana dyskietka Amos_Programy

@Andrzej Drozd, post #2

moze byc w wersji elektronicznej (tak mam ksiazke bo tylko z nia mozna korzystac z tej drugiej dyskietki ). Wielkie dzieki za pomoc, dopiero co zaczalem sie uczyc a juz musialem skonczyc...

[#4] Re: Poszukiwana dyskietka Amos_Programy

@Andrzej Drozd, post #2

Witam.
Mógłbym prosić o podesłanie AMOS_Programy i AMOS_Bank na eMail'a? Też mam tą książkę, dyskietki padły jakieś 7 lat temu.

A propos pamiętam klimat odpalania Amosa Pro, na początku ten kobiecy sampel mówiacy "Amos Professional", podmieniało sie go na np. z psów: "No, kończcie flaszke i do domu!" :)

[#5] Re: Poszukiwana dyskietka Amos_Programy

@kjb, post #4

Wtrącę od siebie->dobrze, że zaczynacie pisac coś, naprawdę popieram. Szkoda tylko, że Amos. Polecam na start BlitzBasic2, jest bodajże na Aminecie. Naprawdę o wiele więcej to to potrafi a i z przyswojeniem problemu nie ma bo źródłówek jest sporo w archiwum.

Owocnej nauki!!

[#6] Re: Poszukiwana dyskietka Amos_Programy

@BagoZonde, post #5

Dobrze mówi. Polać mu! :D ;)
[#7] Re: Poszukiwana dyskietka Amos_Programy

@PrzemasIII, post #1

Chętnie kupię tę książkę. Ktoś coś?
[#8] Re: Poszukiwana dyskietka Amos_Programy

@3M, post #7

Zobacz na strone. Oryginalną Prusika i Sypniewskiego będzie ci baaaardzo trudno kupić.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem