[#1] Cubic problem
Wlasnie sobie sciagnalem demko cubica i mam blad w spakowanym pliku,sciagnalem kolejny raz i ten sam blad czy moze ktos z was spotkal sie z tym samym problemem.
[#2] Re: Cubic problem

@SzaryWilk, post #1

masz za stare lha

[#3] Re: Cubic problem

@rzookol, post #2

zainstalowalem najnowszego i ten blad dalej wystepuje.
[#4] Re: Cubic problem

@SzaryWilk, post #3

Podaj link do tego co sciagasz, ja sprobuje rozpakowac.
[#5] Re: Cubic problem

@Andrzej Drozd, post #4

ok dzieki,pomimo tego bledu udalo mi sie go zainstalowac
[#6] Re: Cubic problem

@SzaryWilk, post #5

Fajnie, ale podaj ten link. Jestem bardzo ciekawy jak to archiwum zareaguje u mnie.
[#7] Re: Cubic problem

@Andrzej Drozd, post #6

http://rapidshare.com/files/68041059/cubic.lha.html
[#8] Re: Cubic problem

@SzaryWilk, post #7

No, rzeczywiscie. LHA 2.9 (nie wiem teraz czy jest nowszy, ale poki co nie potrzebowalem nowszego (a jezli jest to mam go pewnie gdzies na plytach cd-download)) oraz XAD, nie moga rozpakowac pliku "ixemul-000.library".
Albo nie dociagnales calego archiwum (rozpakowywalem, twoj plik).

Tak czy inaczej, to tylko zwykla biblioteka i mozna ja znalezc praktycznie wszedzie :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem