[#1] tworzenie obiektow
Może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak w czymś takim:

-----------------------------

Klasa *test;
test = new Klasa();
delete test;

class Klasa
{
public:
char a;
float b;
float c;
float d;
float e;
int f;
public:
Klasa();
~Klasa();
};

Klasa::Klasa()
{
b = 0.0f;
c = 0.0f;
d = 0.0f;
e = 0.0f;
f = 0;
}

Klasa::~Klasa()
{
}

---------------------

Jak tego nie ma to LogTool jest czysty, a jak włączę to fiu fiu... wyłazi tego tyle, że trudno nawet powiedzieć o co chodzi. Co ja mogę zrobić skoro przy tak podstawowych operacjach są takie problemy? Normalnie mnie szlag trafia. W końcu zupełnie przeniosę wszystko na Windę i będzie spokój. Ciągła walka z wiatrakami mnie zaczyna dobijać...

Przy tworzeniu jakiegokolwiek obiektu mam śmieci w LogToolu. No to kurcze jak mam robić? Standardowe C++ działa na MOSie czy nie?

Sorry za brak wciąć ale nie potrafię zrobić żeby były widoczne.

Ostatnia modyfikacja: 30.12.07 15:14
[#2] Re: tworzenie obiektow

@MDW, post #1

A czy program wynikowy zlinkowałeś z "stdc++" tzn opcja linkowania: -lstdc++?

[#3] Re: tworzenie obiektow

@Rafael/ARMO, post #2

Tu nie powinno mieć to znaczenia, bo nie widzę, by kożystał z
biblioteki standardowej, chyba, że o tym nie napisał.... Raczej sądzę,
że coś innego bruździ, a tu po prostu wychodzi problem.

Ostatnia modyfikacja: 30.12.07 18:04
[#4] Re: tworzenie obiektow

@Kaczus, post #3

A zarzadząnie pamięcią tzn. globalne new i delete nie są czasem w bibliotece standardowe?

Ostatnia modyfikacja: 30.12.07 18:19
[#5] Re: tworzenie obiektow

@MDW, post #1

Sorry za zamieszanie. Chwilowo sprawa jest nieaktualna. Podobno to moja wina chociaż ja absolutnie nie kumam dlaczego. Wafli się coś za co głowę dawałem więc muszę ją oddać. Bez głowy robić się nie da. Poddaję się. :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem