[#1] BlackFriday -50% na Cubic IDE
Eilert rzadko kiedy daje takie promocje, więc lepiej brać bo następnej może już nie być ;)
Gdyby ktoś się wahał czy warto kupić, polecam obejrzeć:

https://www.softwareandcircuits.com/news.html

Ostatnia aktualizacja: 23.11.2018 16:40:40 przez forge
[#2] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@forge, post #1

Zastanawiam sie, czy bedzie dzialal pod OS 3.1.4 .
[#3] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@sand, post #2

Nie wiem czy nie było jakiś zmian, ale ja tego używałem pod 3.1 więc powinno działać.
[#4] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@forge, post #1

Promocja dotyczy też AmiKit - 50% rabatu na kod promocyjny BLACK .
[#5] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@sand, post #2

Działa.

Możesz sprawdzić demo.

Ostatnia aktualizacja: 23.11.2018 19:38:04 przez forge
[#6] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@forge, post #1

Kupione dzisiaj, nadal jest niższa cena :)
[#7] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@forge, post #1

Kupując CubicIDE trzeba mieć świadomość, że program nie będzie rozwijany i autor poza sprzedażą go nie jest zainteresowany robieniem czegokolwiek. Napisał mi tak jakieś 7 lat temu gdy pytałem o aktualizację MOS SDK w CubicIDE. Na szczęście potem w SDK pojawiło się się Scribble, a teraz Flow Studio, które takie CubicIDE zjada bez popijania pod każdym względem na którym mi zależy.
[#8] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@MDW, post #7

Trzeba mieć też świadomość, że proszki o których piszesz można używać na jedynie słusznej błękitnej pralce, ludzie chcą, ludzie kupują, sam od lat mam GoldED'a (v5 potem v6) teraz Cubic kupiłem, gdyż jest dla mnie bardzo wygodny pod Amigą, na PC używam innych narzędzi, ale nikogo też do ich używania nie zmuszam, ani nie piszę, że lepsze, fajniejsze, co z tego, skoro te inne proszki nie są kompatybilne z moją starą czerwoną Franią i nie mogę ich tam wsypać?
[#9] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@Mandi, post #8

Kiedyś już chciałem zakupić ale jakoś nie wyszło, a teraz jeszcze zniżka :), rozwijany czy nie 15 jurków nie majątek a jakoś zawsze mi się samopoczucie poprawia po zakupie czegoś do Amigi a to jest bezcenne.
[#10] Re: BlackFriday -50% na Cubic IDE

@MDW, post #7

Nie prawda w scrible i tak samo we Flow jest beznadziejny system kolorowania składni bez możliwości definiowania własnych formatów(plików danego języka) i taki CubicIDE zjada go bez popijania kilka razy pięknie kolorując skladnia do Arexx, AmigaDos etc.

Cena wróciła do 29,90 ehh szkoda, że się spóźniłem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem