Forum » PPA
[#1] Rekiny internetu 3
PPA znowu na 1 miejscu jest :D teraz tylko glosujcie a juz do konca bedziemy na 1 miejscu i wygramy :D

[#2] Re: Rekiny internetu 3

@Pawel, post #1

Pamiętajcie, że trzeba być konsekwentnym. Wroga mamy na plecach a wróg jest groźny. Dziękujemy wszystkim głosującym na PPA! Jeszcze 14 dni!
[#3] Re: Rekiny internetu 3

@mailman, post #2

... 13 dni...
[#4] Re: Rekiny internetu 3

@mailman, post #3

Spokojnie mysle tez teraz tylko lepiej bedzie a najgorsze juz za nami i na pewno bedziemy glosowac do konca ile by to nie trwalo nawet jeslby trzeba to caly rok :D

[#5] Re: Rekiny internetu 3

@Pawel, post #4

Hehe... A ja mysle, ze po prostu my mamy wieksza grupke zwartych i konsekwentnyhc.. A Ci z WRP to maja mniejsze grono zwartych i stad nasza przewaga... Po prostu na WRP duzo ludzi zaglosowalo, ale ludzi takich ktorym sie nie chce klika razy glosowac...

Ludzie z PPA maja wieksza motywacje glosowac codziennie, bo na PPA codziennie przybywaja jakies nowe newsy, ludzie codziennie je sprawdzaja, to przy okazji zaglosuja, a na WRP to chyba co dzien nowych artkyulów nie ma, wiec ludzie rzadziej tam wchodza no i rzadziej glosuja.. I BARDZO DOBRZE
[#6] Re: Rekiny internetu 3

@Masta Krishna, post #5

dzien bez ppa to jak dzien bez papierosa hahaha... jasne ze wygramy

[#7] Re: Rekiny internetu 3

@jimiche, post #6

niewiem ja niepale...
ale dzień bez ppa faktycznie lipa
[#8] Re: Rekiny internetu 3

@jimiche, post #6

haha PPA to podstawa budze sie rano to na monitorze widze PPA ide spac to tez widze PPA

[#9] Re: Rekiny internetu 3

@Pawel, post #8

a w lodowce - zagladales - moze i tam jest ppa :P

[#10] Re: Rekiny internetu 3

@Kaczus, post #9

kurde wy tu mówicie że wygrywamy owszem narazie tak ale co każde odświeżenie tam w wrp głosów przybywa!!!!
niecieszmy się zbyt wcześnie...
[#11] Re: Rekiny internetu 3

@MróweK, post #10

Spox - w tej chwili tu nie chodzi o to, zeby koniecznie miec 1sze miejsce dzis czy jutro. Cieszmy sie z tego, ze zmalala przewaga WRP, ktora jeszcze ze 2 dni temu byla miazdzaca.

A wiec AmigOwce - KONSEKWENTNIE DO CELU!!
[#12] Re: Rekiny internetu 3

@Masta Krishna, post #11

nom też prawda fajno by było jak by tak gdzieś podali bardziej nagłosnili to bo nawet teraz koledzy dziwią się że jakikolwiek grosz pakuje na upgrate mej amigi:D
[#13] Re: Rekiny internetu 3

@MróweK, post #12

A mnie smuci jedno
My tu waczymy a exec.pl ani słowa o tym nie napisał
[#14] Re: Rekiny internetu 3

@Goramo, post #13

Nie lubie execa, ale trzeba po prawdzie przyznac, ze news o starcie PPA w konkursie pojawil sie (z data 2005-02-05).
[#15] Re: Rekiny internetu 3

@marcik, post #14

No faktycznie opsss
już zwracam honor,

EXEC.PL jest OK

ja jestem Gapa
[#16] Re: Rekiny internetu 3

@Pawel, post #1

16.II.2005. 1.52 AM. Prowadzimy 5006:4965. Od h obserwuje tendencje powiekszajaca ten dystans (sam sie niezle przyczylilem:) ). Mysle ze nalezy sie spodziewac jeszcze jednego zrywu na WRP i znow nas wyprzedza o jakies 200 glosow... mysle ze nie wiecej. Oni graja "akcjami", a nasza konsekwencja jest o wiele silniejsza. Spokojnie ponownie ich przegonimy :).
W koncu kilka dni temu bylismy 800 glosow z tylu :)))

Bardzo podoba mi sie gest newsa na execu. Dzieki temu jesli eXec bedzie startowal (w czymkolwiek), moze liczyc na moje glosy.
Wogole ciesze sie ze na eXecu cos sie ruszylo :) Przebudowa mala, nowe arty itp. :) Nic nie napedza rozwoju tak jak zdrowa konkurencja :)

Na ACP moze tez powinien sie taki news pojawic... chociaz... moze nie, jeszcze acepowcy by nam bydlo zrobili w komentach na srtonce rekinow... :)

16.II.2005. 1.59 AM. Prowadzimy 5008:4965...

...cholera, az 7 minut pisalem tego posta? ;)

pozdr :)

[#17] Re: Rekiny internetu 3

@uran, post #16

Wczoraj pierwsze dziś już (pewnie) drugie :(, ale tak to jest jak tępe ludzie są wśród nas.
[#18] Re: Rekiny internetu 3

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #17

Proponuję za dużo nie nie beblać coby wroga nie zbudzić jeno działać po cichu z przyczajki. :)
[#19] 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@Pawel, post #1

17@16:10 ppa4985 wrp5428
17@16:21 ppa4580 wrp5422

to są głosy U J E M N E? na jakiej zasadzie oni anulują oddane i zaliczone głosy?
niech ktoś napisze skrypt kontrolujący co dziesięć minut stan na stronie bo jakieś jaja się dzieją
nam odbiera ponad pół tysiąca głosów, a wrp dodaje? w nie więcej jak dwie godziny?
[#20] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@narwik, post #19

ten was skrypt chyba rzeczywiscie chodzi nieciekawie. co innego jest na stronie PPA a co innego na stronie rekinow. a jush myslalem ze PPA odjeli kolo 1000 glosow :S
[#21] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@narwik, post #19

Pół tysiąca? Chyba ok. tysiąc prędzej....
Eh, ja bym wycofal stronę PPA z konkursu.

[#22] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@Maxik, post #20

Maxik napisał(a):

> ten was skrypt chyba rzeczywiscie chodzi nieciekawie. co innego
> jest na stronie PPA a co innego na stronie rekinow. a jush
> myslalem ze PPA odjeli kolo 1000 glosow :S

To dobrze myslales bo odjeli, a w aktualnosciach podawany jest poprawny wynik.... Po prostu moze masz rekiny.pl w cache?

[#23] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@grxmrx, post #22

chyba tak. to nie moj dysk jest podpiety tylko ojca a ja tu mu cache nie mam zamiaru oprozniac, bo to jush nie moje zmartwienie :D
[#24] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@grxmrx, post #21

A czy ktos z prowadzacych ppa dostal jkas informacje od rekinow za co tyle wzieli i dlaczego jakies potwierdzenei czyy tak im sie podobalo i zabrali bo tak?????

[#25] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@grxmrx, post #21

Odjęli wam głosy oddane z poza Polski, czyli cała ta wasza Japonia i reszta.

Wyjaśnieniem niech będzie:
http://forum.rekiny.pl/viewtopic.php?t=99

Jest to temat z LIPCA 2004 roku, żeby nie było, że zmieniają reguły w połowie miesiąca. Cóż. Miłego dnia.

[#26] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@Pawel, post #24

A czytałeś regulamin? Bo tam jest napisane, że admini mogą robić co chcą i kiedy chcą bez jakichkolwiek wyjaśnień dla kogokolwiek.

[#27] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@smutny_pan, post #25

Pier... nacjonaliści.
[#28] Re: 17.II 16:10 ppa-4985, 16:21 ppa-4580 ?!

@grxmrx, post #26

CZytalem ale skoro odcieli glosy z zagraniczy to mogli sie posiwcic i jakiegos maiual poslac. Ale teraz juz wiem o co chodzi, i w pelni sie zgadzam z tym co tu napial Krashan http://forum.rekiny.pl/viewtopic.php?t=554 jesli to istanialo wczesniej a istanilo tak wychodzi z forum to czemu tego od poczatku nie stosowali??

[#29] Odjęli wam głosy oddane z poza Polski... ?!

@smutny_pan, post #25

> Wyjaśnieniem niech będzie:

a ja ci na to że: "Niniejszy regulamin jest jedynym dokumentem określającym zasady przeprowadzenia konkursu." a regulamin znajduje się na
http://www.rekiny.pl/?action=Regulamin

a teraz znajdz mi W REGULAMINIE coś o głosach z japonii i reszty
to jest ze stycznia br. tak bdw

szachrajstwo po prostu panie i panowie!
[#30] Re: Odjęli wam głosy oddane z poza Polski... ?!

@narwik, post #29

No to ja juz nie wiem prawniekiem nie jestem czy nielegalnie nam glosy odjeli czy co, niech sie ktos bardziej obeznany zapyta na tym ich forum bo ja juz zgupialem i nie wiem co myslec ktos tu nie mowi parwdy.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem