@Jaszczur,
post #24
Jezeli chodzi o mp4, to juz raczej zrezygnowalem, poniewaz wszystkie nagrywaja do 320x240 w formacie 3gp. Otrzymalem kilka probek z roznych mp4. Za kazdym razem jest podla jakosc dzwieku.
Kamerka ta ma 2 lata gwarancji i parametry podobne do wspomnianego wyzej Samsunga NV3, czyli
mozna nagrywac filmy w 720x480, 640x480 oraz 320x240. Obslugiwane formaty to AVI/MPEG-4 i Wave. Na szczescie nie ma nic w dziadowskim 3gp.
NV3 jednak mozna rozszerzyc tylko do 1GB, natomiast kamere do 4GB. Sam juz nie wiem...
Niektore kamery (podobne, ale innych firm) i ktorys z aparatow Samsunga nie nagrywa dzwieku w 720x640.
Niestety sklep ktory prowadzi sprzedaz tej kamery nie ma prezentacji tego sprzetu.
Chyba zaryzykuje, ale wczesniej zapytam jeszcze co z dzwiekiem i czy gdy sprzet nie bedzie mnie satysfakcjonowal, to czy bedzie mozna wymienic na jakis aparat z ich oferty.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9833256
Dodane: Co o tym myslisz? Ja jestem zupelnym laikiem w tej dziedzinie i dopiero teraz zaczynam sie troche uczyc i poznawac.
Na fotagrafi i filmowaniu tez sie nie znam, wiec potrzebna mi jest po prostu jakas "idiotokamera", ktora ktora zrobi wszystko za mnie, ale z jakoscia do przyjecia dla oka i ucha. Musi to byc jednak sprzet ktory mozna wlozyc do kieszeni (w zwiazku z czym troche sie sponiewiera) i nie martwic sie ze jest drogi. :)
Ostatnia modyfikacja: 14.08.2008 00:09:06