Witam , narazie mam w standartowej obudowie wszystko naćkane, jedno na drugim, ale myśle to włożyć do jakiejś big tower,pozatym, może ktoś mi powiedzieć ile mniejwięcej będą kosztować te udoskonalenia? fast ata, karta blizard, i inne rzeczy ? ram ...
Pozatym, jestem okropnym laikiem .. i pwenie potrzebowałbym "prowadzenia za rękę" w tuningu A1200, czy ktoś mógłby mnie tak poprowadzić??? postaram się odwdzięczyć :)
Jestem z Krakowa, może ktoś na jakieś piwko i wtedy ??? lub może na maila .. postarałbym się kupować co jakiś czas jakąś rzecz, i tak rozbudowałbym amisie :)
Pozatym , najpierw wymieniłbym HD i dołożył CDROM, Co muszę najpierw kupić ??? Kartę Fast ata ? !, i kolejny problem jak zainstalować jakiś system operacyjny ( dokładne wskazówki :) ), jak podzielić na partycje ??
W przyszłości chciałbym popracować coś z grafiką, mając dawniej PC projektowałem grafikę 3d w maxie powrayu i innych, photoshopie, ale chciałbym BARDZO Spróbować na AMISI :)
Będąc na studiach, kolega miał amigę 1200 a ja miałem PC chyba jakiś cyrix ..... , coś takiego, pokazał mi parę rzeczy w programie 3D i czas renderingu mnie zwalił z nóg!!!!! Ja chąc coś takiego zrobić zapuszczałem kompa na noc :) a u niego w parę "chwil" :)
Bardzo bym prosił o dokładną pomoc i "prowadzenie za rączkę ...... :)
Serdecznie dzięki za udzielone już odpowiedzi :) :D