[#26]
Re: MicroA1-C już w sprzedaży
@MinisterQ,
post #25
W odpowiedzi na komentarz
Po pierwsze to wszytkie porównania moje miały sens ale ty nie możesz ich zrozumieć. Zarzuciłeś mi że wybieram świadomie system gorszy, a MOS mnie nie zainteresuje nawet jak bćdzie 10x lepszy.
To dla Ciebie jest nielogiczne. Jeśli mam patrzeć pod wzglćdem co jest lepsze wybieram WindowsaXP oraz PC(stąd porówanie z WinXP i PC, z jedenj strony zarzucasz mi że porównuje coś z PC a z drguej sam daj argumnt, że coś jest lespze), zresztą już wybrałem i z tego nie rezygnuje. Natomiast na OS4 czy MOSA patrzre pod wzglćdem hobby, zabwy systemem alternatywnym. Nie musze sie martić, że OS4 mi nie zaoferuje czegoś co zaoferuje mi MOS, zawsze mogć zrobić to pod Win. A wybieram OS4 bo jest wprost kontunuacją systemu Amigi i taki mam gust. Dlatego twój argument na moje nielogiczne myślenie, że wybieram system gorszy jest bez sensu. Tak jak byś powiedzał, że człowiek zbierający pudełka od zapałek myśli nielogicznie bo może wybrać numizmatyke, tam sić zbiera bardziej wartościowe rzeczy. Teraz proste ??
Co do porównań typu golfa, CONE miały na myśli uzmysłowienie Ci że przy hobby nie kieruje sić człowiek racjonalymi fakatmi tylko tym co sić komu podoba. I zawsze bćdzie to dla Ciebie nielogiczne dopóty dopóki nie pojmiesz czym jest czyjś gust.
PS. Przypomnij sobie swój wystćp na PPA gdzie wytykałeś mi brak wiedzy o sprzćcie, natomiast swój autorytet popierałes pracą w serwise po czym stwerdziłes, że przejście na architekturć 64-bit było wymuszone rynkim gier.

Wićc nie wytykaj mi takich rzeczy najpierw popatrz na siebie. Ja potrfie sić przyznać do błćdu i nikomu nie wytykam pomyłek używjąc tego w nastenych dyskusjach jako argumentu, Ty natomiast uważasz sić za nieomlynego wszytko wiedzącego jaki jesteś nie omylny pokazałeś już. Gdy nie potrafisz podważyc albo zakceptować faktów operujesz hasełami typu "mydlić", "brak logiki", "już raz pokazałes jak sie znasz na PPA".