@11MASTEr,
post #18
Wywaliłem wordworthprefs (do innego katalogu :) i to już dawno, a się naszukałem dzisiaj tego :), jakby co, to w którym katalogu ma być ten plik?, bo już nie pamiętam :)
No i jest tak, że po uruchmieniu nie z ikonki (nie wiem jak to jest dokładnie, w każdym razie filemanager - BrowserII, to może być coś jak uruchomienie z WB) zaczyna się ładować otwiera okienko i guru ($8000.0003), czyli wygląda to tak, jakby nie ten proc, albo jakiś bug.
Po odpaleniu z ikonki j.w. ale wyłącza się bez zwisu
W obu przypadkach otwiera się ekran WW i okno nowego dokumentu, a na belce tytułowej wywala, że nie może otworzyć różnych czcionek, co zresztą potwierdza SnoopDos - szczególnie brakuje mu newtopaz, a zwykłego topaza próbuje najpierw jako wektorówkę otwierać (.otag) :)
SnoopDos nie pokazuje nic strasznego, jedyne co mnie zastanawia to próba dostępu do MathIEEE.resource, no ale jakby był koproc wymagany, to uruchamianie powinno się zatrzymać, a on ładuje dalej.
A w sumie, to mam najsampierw takie pyatnie. Duża jest różnica w możliwościach między WW7, a FinalWriterem97? Bo jak nie, to nie będę się z WW "ścierał"