Map pytanko jak nagrać plytke z gra na amige cd 32 ??czy trzeba miec jakis specjaliny program ?? bo nagrałem płytke alkocholem 120% i niestety płyka sie w stacji kreci i nic pozatym jak by nic nioebyło nagrane z góry dzieki za ppomoc
Moja rada to uzywać wmiare dobrych płytek i wypalać je z jak najmniejszą prędkością, zauważ ż czytnik w CD32 ma tylko prędkość 2x. Wypalałem pare płytek u siebie i używałem prędkości zapisu x8. (tylko tyle mogę ustawic najwolniej)
Acha, jeśli tak to zwracam honor. Nie śledze oprogramowania na pc, a na pewno nie na windows w takim stopniu żeby znać takie czy inne programy. Na pewno nie z tej kategorii.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.