[#511] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@karolb, post #510

Dziękuję. Jak widać nie tylko mi zamknięto kanał. DemoscenaPL chyba te już jest na odysse . Może jednak jestem schizofrenik i tak naprawdę YT nie lubi dem :). Trudno. Osobiście teraz Robię upload wszystkiego jak leci co mam zachomikowane. Nowe zagrywki puki co tylko na prośbę tutaj na forum lub w komentarzach. Jeśli ktoś chcę zobaczyć jakieś swoje ulubione demo ale pod prawdziwy sprzęt niech pisze.Jeżeli działa u mnie to zaraz nagram. Dema z ma dość też postaram się zgrywać w miarę możliwości.
2
[#512] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@jimiche, post #511

Znane wszystkim, oglądane "tysionc" razy, Elude - We Come In Peace
1
[#513] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@betonumysłowy, post #512

Dodane- miałem w swoim prywatnym archiwum z poprzedniego kanału :). Oczywiście real hardware :).
[#514] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@jimiche, post #513

Technological Death
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem