[#1] Action Replay MKIV dla A1200
Witam wieczorową porą. Natrafiłem na coś takiego:

link

Czy warto kupić? Czy ktoś się bawił Action Replay, czy warto?
[#2] Re: Action Replay MKIV dla A1200

@_DiskDoctor_, post #1

Cóż... Kup, przetestuj - jeśli Ci się nie spodoba, to zwróć.
Jak każdy zakup online, możesz go zwrócić w ciągu 2 tygodni. To powinno działać nawet w UK; (chyba, że ​​po opuszczeniu UE znacznie się cofnęli w tych sprawach).
Sklep trochę tu przesadza i daje 7 dni na zwrot, ale to na test powinno wystarczyć.
A AR to AR... kto się tym nie bawił się na C64?

Poza tym £6.70 – nie wyrządza zbyt dużej szkody Twojemu portfelowi... chyba.
[#3] Re: Action Replay MKIV dla A1200

@_DiskDoctor_, post #1

Przeciez to przerobka AR3 zrobiona przez dunskiego pirata z grupy Paradox i sprzedawana na dyskietce.
To samo powinienes miec w TOSEC-u, tylko bez tej naklejki.
Do niektorych rzeczy moze sie przydawac, ale to nie jest freezer sprzetowy.
Jak chcesz za to placic, to przynajmniej przetestuj wersje z TOSEC.
[#4] Re: Action Replay MKIV dla A1200

@_DiskDoctor_, post #1

[#5] Re: Action Replay MKIV dla A1200

@_DiskDoctor_, post #1

https://aminet.net/search?query=action+replay

Zobacz te z aminetu. Jakiś czas temu użyłem żeby z pliku wykonywalnego wyciągnąć plik .mod, udało się, ale nie pamiętam czy to był jeden z tych programów czy inny :)
[#6] Re: Action Replay MKIV dla A1200

@_DiskDoctor_, post #1

gdzieś kiedyś widziałem mod do a1200, przycisk który wywoływał AR z kickstartu
:)
no oczywiście trzeba go mieć wgranego do kicka :)
[#7] Re: Action Replay MKIV dla A1200

@_DiskDoctor_, post #1

No ale co z użytecznością takiej dyskietki? Kto z Was to używa i do czego?

@PWS

Nie chodzi o koszt zakupu tylko poziom ####a się z: zakupem, przesyłką, cłem (gotówka odliczona). Mówię nie. Kupuję tylko to co chcę kupić.
[#8] Re: Action Replay MKIV dla A1200

@_DiskDoctor_, post #7

Mam sprzętowy AR MK3 do A500 i programowy, który działa tylko z AGA. Jest do ściągnięcia gdzieś z internetu. Nie wiem co dodali w wersji 4 dlatego nie wiem czy warto. Spróbuj najpierw wersję 3.
[#9] Re: Action Replay MKIV dla A1200

@_DiskDoctor_, post #7

Płacisz za dyskietkę i naklejkę. Widzę po innych przedmiotach, że gość bierze popularne programy, dorabia naklejki i tyle. Wszystko w ofercie można sobie pobrać z internetu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem