@RokiS, post #3
@mwb113, post #9
To trzeba było w latach 2000r grać w wipeuot na telefonie.miałem do tego dedykowany sprzęt - Playstation :) hehe
A jak przykro jest tym co się męczą z starym złomem amigowymskoro się męczyą z Amigą to... pora od niej odpocząć :) bo naprawdę nie muszą jej na siłę przerabiać na "pc" po to żeby grać z pc... w gry pc gra się na pc... ba nawet można grać na retro pc w gry retro pc :)
@RokiS, post #10
@BULI, post #12
I nie bądź już taki "papieski", bo "pecetowego Dooma", który nie został oficjalnie wydany na Ami, na swojej CD32 też grałeśgrałem ale dawno temu na A1200 z Blizzardem 1230 IV, a teraz Dooma mam na A600 i CD32 - niestety nie w celu grania ale jako program testowy... tak Doom wyszedł na wszystko co się rusza i można powiedzieć ze jest dobrym albo chociaż ciekawym programem testującym
a nie można po prostu zakceptować, czyjegoś hobby?- akceptuje, akceptuje ale i wytykam hmm delikatnie mówiąc "fantazję" użytkowania Amigi
Czy Twój "..ból jest lepszy niż mój.."?
@Jacques, post #15
@_arti, post #21
@Phibrizzo, post #24
Czy uruchomienie takiej gry na przegladarce oznacza ze obecny java scrypt jest szybszy od np asma 68k? nawet tego z 060?
@_DiskDoctor_, post #29
To ostatnie jednak nie jest chyba za bardzo przeznaczone do desktopów.