kategoria: Muzyka
[#1] Happy Moments (oraz Wesołych Świąt)
https://www.xtdmusic.eu/index.php?sel=xplayer&song=Happy_Moments

Nowy kawałek. Może się komuś spodoba.

Pozdrawiam! I życzę Wesołych Świąt! Niech Wam zając przyniesie dużo Amig. I żeby się nie pomylił i nie przyniósł Atari ST. :)
7
[#2] Re: Happy Moments (oraz Wesołych Świąt)

@XTD, post #1

Dobre! Trafiony tytuł, bo faktycznie w czasie słuchania tego utworu ma się trochę fajniejszy moment w tym coraz bardziej porąbanym życiu.
Sandbox się rozrasta, a to bardzo cieszy, bo wiadomo czym taki rozrost się kończy. Warto też sobie ten Sandbox "backupować", bo na przykład utwór "Prismatic" do niedawna tam był ale zniknął. Na szczęście ja zdążyłem go sobie ściągnąć.
[#3] Re: Happy Moments (oraz Wesołych Świąt)

@MDW, post #2

(...) utwór "Prismatic" do niedawna tam był ale zniknął. Na szczęście ja zdążyłem go sobie ściągnąć

Bo znalazł się na płycie "Distract" i ma tytuł "A Short Story" ("Prismatic" był roboczy, bo zrobiony na syncie "Prism"). :) link

Ostatnia aktualizacja: 20.04.2025 20:23:03 przez XTD
1
[#4] Re: Happy Moments (oraz Wesołych Świąt)

@XTD, post #3

Aaa faktycznie.
Ciekawe, bo głowę bym dał, że po wydaniu "Distract" w Sandbox został tylko "Get Out" (bo się nie zmieścił). Ale baaaardzo prawdopodobne, że to mi się tylko wydawało. Niestety od pewnego czasu mam tak, że więcej mi się wydaje niż faktycznie pamiętam. Taki przedsmak tego co mnie czeka w dalszej części mojego drugiego półwiecza.
Już wyrzucam "Prismatic" ze swojego Sandboxa i wszystko już będzie w porządku. Tylko pozostaje mi niesmak, że nie skojarzyłem tych dwóch utworów. Powinienem...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem