Komentowana treść: Pomoc dla amigowej koleżanki
[#1] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki
Ostatnimi czasy jest to plaga z tego co widzę także w moim otoczeniu. Mojej młodszej kuzynce udało się rok temu z tego wyjść. Mój znajomy w maju ma termin.
Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.
1
[#2] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki
A może zrzutka.pl na rzecz Kai + licytacje fantów? Co prawda z licytacjami to może być tak, że trafi się jakiś nieogarnięty typ, który podbije stawę a potem po prostu nie zapłaci (i wtedy wygrywa osoba następna w kolejce). Ale cel jest szczytny i może warto to rozważyć, chociaż to pytanie raczej do samej Kai.
1
[#3] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki

@MarX, post #2

Licytacje gdzie - na AmiParty?

Licytacje na AmiiParty są świetne, a mankamenty to wszystko na dobrą sprawę ma.
[#4] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki
Świetna Dziewucha - Trzeba Pomóc! ok, racjaOK
3
[#5] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki

@_DiskDoctor_, post #3

Licytacje gdzie - na AmiParty?

Nie, nie... chodziło mi o zrzutkę na portalu zrzutka.pl (jak w przypadku SirLEO). Tam można wstawiać przedmioty na licytację. Aktualnie dla SirLEO licytujemy koszulkę z logo Commodore z 1984 roku i RaspberryPi 500
2
[#6] Re: Pomoc dla amigowej koleżanki

@MarX, post #5

Super. Nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego jak licytacje internetowe. Sądziłem, że są tylko zrzutki - to znam dobrze.

Jednak pamiętne mi licytacje na AP - na żywo - są znacznie bardziej atrakcyjne, niż internetowe (tak mi się przynajmniej wydaje).
[#7] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#8] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#9] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#10] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem