@stony,
post #25
Żadnych jaj!!!!
Czy to moja wina, że uważam, że Ami jest lepsza!!!
Jak tylko tata skończy starania o kredytr a narazie wszystko na to wskazuje że ją dostanie (FunduszMicro Rulez!!!) kuypuje Ami bo mam już dosyć Przesiadywania w cafe na blachach i korzystania z blaszaka dziadka. Blr ble i jeszcze raz ble!!!
Według mnie nic nie przebije Amigi!!! A ni9e nastawiam się tylko na grania (bo tak wynika z moich tekstów) oczywiście jest to jedna z żeczy które będe miał zamiar robić na Ami. Matay ma w sprzedaży jesli dobże pamiętem 2 gry na Pegasa i A1 które zamierzam kupić po za tym będe grał w QuakeII, Wipeouta, Napalma (bo na mojej byłej 1200 miałem tylko Demo Napalma i Demo Diversi) Shogo, czy SuperFroga i CanonFolder. Może udowodnie to opiusując grę SuperFrog. Pozatym moim hobby na byłej 1200 było że to tak nazwe szoeraniu we wszystkim przeglądałem wszystkie płyrty ACS i AmigaGames jak i AmigaMagazyn.
A Pc nie zamierzam kupoić chodźby dla tego, ze wszyscy już są przekonani o tym że nie cirepie Wingrozy i dlatego że ja WWWOOOLLLEEE AAAMMMIIGGGĘĘĘ i dlatego że nie chce zawieść Pana M.S
Może to was przekona.