kategoria: Szukam gry
[#1] Szukam gry
Kiedyś w podstawówce graliśmy w taką grę. Widok z góry, na pierwszym poziomie jechało się autem po trasie i były tam takie różne przeszkody, przez które się skakało, plamy oleju, przeciwnicy. Na drugim poziomie płynęło się łódką i też były jakieś rampy, itp.

Nie, to nie są micromachines.

Edited: pamiętam też, że auto miało jakieś uzbrojenie chyba, choć mogę się mylić. Wiem, że na pewno nie były to wyścigi jako takie

Próbowałem szukać tej gry na http://www.lemonamiga.com po gatunkach ale nie podołałem, może wy pomożecie.

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2012 07:45:58 przez JaCoOoOoS
[#2] Re: Szukam gry

@JaCoOoOoS, post #1

moze terminator ?
w drugim poziomie bylo dokladnie jak opowiadasz lamy oleju beczki trzeba bylo uciekac przed ciezarowka z t-1000
[#3] Re: Szukam gry

@Blendor, post #2

nie to nie był terminator. tam sterowało się tylko i wyłącznie pojazdami, po przejechaniu pierwszego etapu droga asfaltowa się kończyła i się zaczynała woda, auto po zetknięciu z wodą się zmieniało w łódkę i gra trwała dalej.
[#4] Re: Szukam gry

@JaCoOoOoS, post #3

to ta gra

The Spy Whu Love Me
http://www.youtube.com/watch?v=qQ1C0Yk1ud8
[#5] Re: Szukam gry

@Mowcaumarlych, post #4

No błąd ort sie wdarł:)
The Spy Who Loved Me
[#6] Re: Szukam gry

@Mowcaumarlych, post #5

tak dokładnie, to jest to ;) dz dzięki kolego.

Swoją droga to dziwne, że mając prawie 24 lata przypomniała mi się gra w którą grałem jak miałem 8

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2012 09:23:57 przez JaCoOoOoS
[#7] Re: Szukam gry

@JaCoOoOoS, post #6

nie dziwne mi tez sie przypominaja gry nawet z c64 :) ale mam tylko przeblyski a pamietam jak gralem dniami i nocami a mama mnie ciagle atakowala jak dlugo bede jeszcze gral zamiast sie uczyc

SŁODKIE CZASY KTORE JUZ NIE WRÓCĄ chociaz dzisiaj za kawalera nic gorzej niemam
moja dziewczyna rzadko mnie atakuje a dzieci niemam takze swiety spokoj moge siedziec przed kompem do woli hehe chyba nawet lepiej jak za malolata bo uczyc sie nie trzeba

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2012 10:40:39 przez Blendor
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem